Ксенія
Перевірений
- Дописи
- 27798
- Реакції
- 68633
- Бали
- 7615
Ксенія не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
У мене все є для роботи(вишивки)Я і не скривав ніколи. В мене ні ФБ ні інсти ні будь-яких мереж чи месенджерів окрім вайбера не було ніколи. Тєлєгу і ту заставила мудра покласти аби в ту колишню групу добавитись... а так і того б не було)))
Правда не такий аж дрєвній як Фарго з кнопковим телефоном колись пару років назад )))
Та ладно вже,не кривись аж так. Я тихенько посижу
У меня тоже нету тиктока, но я не динозавр))Я древніший динозавр від тебе. Не маю тіктока
Бережи зір старенькийУ мене все є для роботи(вишивки)
Все вірно. ДинозаврихаУ меня тоже нету тиктока, но я не динозавр))
Рамзан іншої думкиДля дизайнера, он польза никакой не принесет))
А якщо алергія на ананас?Для ліпшого смаку![]()
![]()
![]()
![]()
Для ліпшого смаку![]()
![]()
![]()
![]()

Хз?А якщо алергія на ананас?
Я уже года полтора как в тренде))Я і не скривав ніколи. В мене ні ФБ ні інсти ні будь-яких мереж чи месенджерів окрім вайбера не було ніколи. Тєлєгу і ту заставила мудра покласти аби в ту колишню групу добавитись... а так і того б не було)))
Правда не такий аж дрєвній як Фарго з кнопковим телефоном колись пару років назад )))
И токток тоже есть?)Я уже года полтора как в тренде))
Ну дик це ж зрозуміло. Тягати всюди комп за собою не камельфоЯ уже года полтора как в тренде))
Нет тик ток не имею!это ещё та заразаИ токток тоже есть?)
Да хз, у меня этой заразы тоже нет))Нет тик ток не имею!это ещё та зараза
Навіщо ти своє парадне продаєш
Вийшов з моди ,не користується попитом ))))Навіщо ти своє парадне продаєш![]()
Лиши, потім на Сетам виставлятьВийшов з моди ,не користується попитом ))))
Гусь виглядав би органічніше
Нажаль з гусаком не було ))))Гусь виглядав би органічніше
У меня мой кореш-напарник ему 57 лет он по 30гигов нета за неделю палит (все в тик токе)Да хз, у меня этой заразы тоже нет))