Ксенія
Перевірений
- Дописи
- 27798
- Реакції
- 68635
- Бали
- 7615
Ксенія не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Переглянути вкладення 128319Не всего, но это пока))
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Переглянути вкладення 128319Не всего, но это пока))
а ще їх потрібно вигулювати

Ага)) В ошейнике и наморднике))а ще їх потрібно вигулювати![]()
Точно та поганять батогом ??Ага)) В ошейнике и наморднике))
Вони самі чудово гуляють. Якщо ще дати пачку грошей, або картку з грошима на рахунку.а ще їх потрібно вигулювати![]()
Не лякай чемного хлопчикаСерце, так можна продати. А для душі потрібно нечистого викликати. Тут уже можна і проторгуватись.
Ага ,а що Ви хотіли ? Розібрали мене красеня на органи ,ні т щоб ціляком забрати ?Вони самі чудово гуляють. Якщо ще дати пачку грошей, або картку з грошима на рахунку.
Чемного? Боюсь аксакали форуму уже його спортили, він якийсь агресивний. Не знаю може це його досвід, але з вашими талантами, хлопчику не довго хорошим бути.Не лякай чемного хлопчика
Ціляком, то багато. Я навіть нового кота собі дозволити не можуАга ,а що Ви хотіли ? Розібрали мене красеня на органи ,ні т щоб ціляком забрати ?![]()
Я ,це в мене в крові яж італієць ))) душка ,лапочка .Їм не вдасться мене зіпсувати )))Чемного? Боюсь аксакали форуму уже його спортили, він якийсь агресивний. Не знаю може це його досвід, але з вашими талантами, хлопчику не довго хорошим бути.
Какой ты скучный))Я ,це в мене в крові яж італієць ))) душка ,лапочка .Їм не вдасться мене зіпсувати )))
Тай ?,особо не хоче ?)))Чемного? Боюсь аксакали форуму уже його спортили, він якийсь агресивний. Не знаю може це його досвід, але з вашими талантами, хлопчику не довго хорошим бути.
Ціляком, то багато. Я навіть нового кота собі дозволити не можу
Який є ,Тобі видніше ...Какой ты скучный))
Обиделся?) Ну и ладно)) Я пошутила))Тай ?,особо не хоче ?)))
Який є ,Тобі видніше ...
Ага,вже зібрався АК видаляти ...Обиделся?) Ну и ладно)) Я пошутила))
Огорчу тебя, он не удаляется))Ага,вже зібрався АК видаляти ...
От блін ,ну тоді терпіть .Там тихше бо знову напише що мило ми греземся ??Огорчу тебя, он не удаляется))
Переглянути вкладення 128320От блін ,ну тоді терпіть .Там тихше бо знову напише що мило ми греземся ??
Можеш Романа або Нату попросити тебе забанитиОт блін ,ну тоді терпіть .Там тихше бо знову напише що мило ми греземся ??
А фігушки ,зараз ....Можеш Романа або Нату попросити тебе забанити
А ты смотрю, так и хочешь, чтобы он в бан ушёл))Можеш Романа або Нату попросити тебе забанити
Чё так, отдохнёшь))А фігушки ,зараз ....