Jusy
Перевірений
- Дописи
- 10173
- Реакції
- 18522
- Бали
- 7065
Jusy не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Видно))Хіба не видно?
Бывает))І ,як так ? А так дружили ,єх ...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Видно))Хіба не видно?
Бывает))І ,як так ? А так дружили ,єх ...
Скажи,сама доброта?!)))Видно))
Кажу, ты очень добрый))Скажи,сама доброта?!)))
Була можливість злиняти ,доробив деталюху ,та і чел з яким їзжу теж пошабашив )))Більше стогнав ніж працював
Я ,до неї з усім серцем та щирою душею ,а ти отак ...Бывает))
Где сердце?) Где душа?) Ты новой почтой отправил?)) Не знаю, пока не доставили))Я ,до неї з усім серцем та щирою душею ,а ти отак ...
Більш нічого не забув?Я ,до неї з усім серцем та щирою душею
То для Мурки))Більш нічого не забув?
Бачиш, ти вже почав продумувати ситуацію. Ще трохи і сам складеш план, як краще це зробити.Як ти збираєшся до неї дістатись?
Мені чомусь сіркою запахло.Где сердце?) Где душа?) Ты новой почтой отправил?)) Не знаю, пока не доставили))
Захлопни двері в крематорійМені чомусь сіркою запахло.

Колег видно зразуЗахлопни двері в крематорій![]()
Я чужі душі не прошу.Захлопни двері в крематорій![]()
Мені сіркою не пахнеКолег видно зразу
Так то ж можно сказати шо своя, ріднаЯ чужі душі не прошу.
Я тоже не просила, он сам и сердце и душу предложил. Чё мне отказываться))Я чужі душі не прошу.
Яж не пошляк ,якийсь ))))Більш нічого не забув?
Серце, так можна продати. А для душі потрібно нечистого викликати. Тут уже можна і проторгуватись.Я тоже не просила, он сам и сердце и душу предложил. Чё мне отказываться. Пишут у нас трансплантацию сердца начали делать. Есть куда спихнуть))
Немає мурки ))))То для Мурки))
Ну не расстраивайся)) В Кремене отловишь себе Мурку, и будет тебе счастье))Немає мурки ))))
І на органи розібрали ?Обпошлячили як захотіли ?
Не всего, но это пока))Обпошлячили як захотіли ?
І на органи розібрали ?
Я здогадався )))Не всего, но это пока))
У нас на дворі пекло - жара.Люди вже кругом обговорюють кацапню )))Я здогадався )))