- Дописи
- 17639
- Рішення
- 4
- Реакції
- 44774
- Бали
- 8415
Терентій Нікіфорович не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
З самого ранку ,тонкий натяк що треба сьогодні нажертися ?))))
або такПосмакувати набій богів ?)))
Ну він же кілограмами бере, а не то шо тут частинки))Touni, тобі аби нажертись. Треба якось інтелігентніше до п'янства підходити
Капець ,знову ! Так кілограмами ))))Ну він же кілограмами бере, а не то шо тут частинки))
Сьогодні і я напевно візьму пару кілограмів)Капець ,знову ! Так кілограмами ))))
Скільки кг за раз?Капець ,знову ! Так кілограмами ))))
Ми одного разу вчотирьох ( 2/2 малчИк/діФчинка ) випили виноградного мого виробництва за ніч більше відраСкільки кг за раз?
... толі 13 літрів... шось таке.Вино не пробував, а от пива ввалив 12 літрів,години з третьої дня і до ранкуМи одного разу вчотирьох ( 2/2 малчИк/діФчинка ) випили виноградного мого виробництва за ніч більше відра![]()
... толі 13 літрів... шось таке.
Пам"ятаю що більше відра))
Пьється як кампот, густе і ніби легеньке, солоденьке... потім ні ноги ні голова не працювали )))
Сам?)Вино не пробував, а от пива ввалив 12 літрів,години з третьої дня і до ранку
Ну в мене літра після третього нема змісту його пити, бо "смакувати" вже буде, а шарашити не шарашить вже... тупо туалет "пою"Вино не пробував, а от пива ввалив 12 літрів,години з третьої дня і до ранку
У нас з друганом був улюблений бар в Чехії,там кран просто на столі і електронний лічильник. Слово за слово, випили,поїли, знов випили...Ну в мене літра після третього нема змісту його пити, бо "смакувати" вже буде, а шарашити не шарашить вже... тупо туалет "пою"
Тренуватись треба частішеЯ бы столько не выпила))Мне чуть-чуть хватает, и я уже пьяная. Слабый у меня организм на алкоголь))
У вас кому не лінь ))У кого?