Touni
✩ Premium ✩
- Дописи
- 12217
- Реакції
- 16863
- Бали
- 3765
Touni не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Добре ,всім тихої ночі ,бо зараз зацепимось до ранку ))
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Я тобі вже обкладинку для нього знайшовприйдеться це робить щоденник для меломанів?
Мля ,мене порвало ?,умієш підняти настрій ??Я тобі вже обкладинку для нього знайшов
![]()
И я поделюсь, тем что сейчас слушаю))
Добре ,всім тихої ночі ,бо зараз зацепимось до ранку ))
И я поделюсь, тем что сейчас слушаю))
ради отрезка с 1.45 можно и остальное послушать)) качество записи космося так раньше на пару месяцев зацеплялся))))))
держи ответкуради отрезка с 1.45 можно и остальное послушать)) качество записи космос
Почему шокирован, я раньше писала, что слушаю такую музыку))Мля ,мене порвало ?,умієш підняти настрій ??
Я трішки шокований ,приємно ))
Я пам'ятаю ,ну я мало зустрічав дівчат - жінок які слухають таку музику ,обично фу ,бе )))Послушала до конца, понравилось))
Почему шокирован, я раньше писала, что слушаю такую музыку))
Не знаю, мне нравится))Я пам'ятаю ,ну я мало зустрічав дівчат - жінок які слухають таку музику ,обично фу ,бе )))
Немає. Був там."Твоя хата "на підьомі чи спуску в сторону заводського - фінського
Я там не був років 5 точних
Не тих ти шукаєш)Я пам'ятаю ,ну я мало зустрічав дівчат - жінок які слухають таку музику ,обично фу ,бе )))
Не тих ))Немає. Був там.
Не тих ти шукаєш)
Ой ,не кажи кума - сама военного люблю ??Доброго ранку!Як я люблю ці ранкові підйоми..![]()
Я дуже люблю нічні зміни, якось їх легко переношу і висипаюсь.А тепер їх немає ?Шкода..Ой ,не кажи кума - сама военного люблю ??
Я ,з понеділка в ніч ,мені теж проще ,ніхто не смикає - став і робиш роботу ,не жарко ))Я дуже люблю нічні зміни, якось їх легко переношу і висипаюсь.А тепер їх немає ?Шкода..
Доброго ! Як нічка ?Вночі треба спати!
Драсть
Особливо тобі ))Вночі треба спати!
Драсть
бандата щоб їх підняло і гепнулоДоброго ! Як нічка ?
У мене то вже нездійснена мріяОсобливо тобі ))
заіпєнилита щоб їх підняло і гепнуло