- Дописи
- 17639
- Рішення
- 4
- Реакції
- 44774
- Бали
- 8415
Терентій Нікіфорович не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Ти ж була на квартирі) бачила)Тобто тебе туалет на кухні не смущає?)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Ти ж була на квартирі) бачила)Тобто тебе туалет на кухні не смущає?)
Там ще не було туалету...Ти ж була на квартирі) бачила)
Уже есть))Там ще не було туалету...![]()
Я з бідного села... але здоровДобрий день шановне панство !))
Тю ... а балкон для чогоТам ще не було туалету...![]()

Плитка ще в пачках. Раковина, тумби, душ і техніка теж поки що. Унітаз ще в магазині)Уже есть))
Тому відро і балкон)Я з бідного села... але здоров
Тю ... а балкон для чого![]()
Ну это несерьезно, унитаз уже должен быть установлен))Плитка ще в пачках. Раковина, тумби, душ і техніка теж поки що. Унітаз ще в магазині)
Тому відро і балкон)
Спочатку стіни до ладу довести... Плитка...Ну это несерьезно, унитаз уже должен быть установлен))
Угу... і потім в нього зливати всі технічні рідини ( клеї, шпакльовки і т.п ) при ремонтіНу это несерьезно, унитаз уже должен быть установлен))

Поки що є вихід труби 110) треную міткість)Угу... і потім в нього зливати всі технічні рідини ( клеї, шпакльовки і т.п ) при ремонті
Унітаз кладеться в саму останню чергу)
Все, поняла)) Я не шарю в ремонте, буду знать, что унитаз устанавливается в последнюю очередь))Угу... і потім в нього зливати всі технічні рідини ( клеї, шпакльовки і т.п ) при ремонті
Унітаз кладеться в саму останню чергу)
Знаю цю фігню )))Поки що є вихід труби 110) треную міткість)
кто как хочет, так и д.... )) вообще времянку для рабочих устанавливают в самом началечто унитаз устанавливается в последнюю очередь))
Саме головне що треба знати - не можна купляти невідому шавуху)))Все, поняла)) Я не шарю в ремонте, буду знать, что унитаз устанавливается в последнюю очередь))
Ну я в себе вдома також ))Виявляється це болюча тема. Третій рік не можу до ладу довести
Мені подібне не загрожує))Ну я в себе вдома також ))
*** Прихований текст: не можна цитувати. ***
Майбутня колишня буде мозги парить)Мені подібне не загрожує))
Друже... не кажи гопМені подібне не загрожує))
Майбутня колишня буде мозги парить)

Норм тема)Що ,сьогодні тема ремонти та унітази на кухні ,або їхня відсутність ?