Темный уголок беседки или обсуждение и днем и ночью.

PANO_20230616_134423.webp

Смерч

Раніше, як був молодим і зеленим, я на роботу тягав сумку дорожню і рюкзак. В дорозі доскуплявся і ще й пакет тарабанив....
Пізніше перейшов на туристичний рюкзак. Але 85л це багато і мало одночасно. Вроді без сумки їздив, але з бурової вискочить за м'ясом в магазин доводилось їхати з 85 літровим рюкзаком....

Цей рюкзак вміщає в себе постільну білизну, три джентельменських набори, мильнорильне з рушником, спецовку літню і є місце на кіло кави і три пляшки коньяку) в той же час і пустим не займає багато місця)
Авоська 21 століття)
Значить самогон не женеш. Привіт
IMG_20230617_103100.webp

Раніше, як був молодим і зеленим, я на роботу тягав сумку дорожню і рюкзак. В дорозі доскуплявся і ще й пакет тарабанив....
Пізніше перейшов на туристичний рюкзак. Але 85л це багато і мало одночасно. Вроді без сумки їздив, але з бурової вискочить за м'ясом в магазин доводилось їхати з 85 літровим рюкзаком....

Цей рюкзак вміщає в себе постільну білизну, три джентельменських набори, мильнорильне з рушником, спецовку літню і є місце на кіло кави і три пляшки коньяку) в той же час і пустим не займає багато місця)
Авоська 21 століття)

IMG_20230617_103100.jpg
Що це таке? :rolleyes:

И я такое не пью))
Ти і джин не п'єш)
А самогон є різний...
Шеф купив апарат за 15к. Тепер сам зерно пророщує на солод... Сам гоне. 0.5 пляшка обходиться в 120грн. Зато ж іде як.... Дві літри на двох під гарну закуску не помічаються...
Зернового ніяк не куплю в нього. Хочу закрити в бочці дубовій на пару років.
Шушаніка, якщо ти про фото, то це спиртометр. Ареометр - штука така сама, але для густини. Там градус по густині можна визначати. То для профі)

Терентій Нікіфорович, самогоном колись до лікарні травонувся... Хоча кумів джин то теж самогон. Він каже елітний. О,5 джина і ні гу-гу

Терентій Нікіфорович, самогоном колись до лікарні травонувся... Хоча кумів джин то теж самогон. Він каже елітний. О,5 джина і ні гу-гу
Тут апарат з мозгами.... Є блок управління. Контроль температури всього. Три рівня очистки... Сивуха, хвіст і голова йдуть тільки в омивайку) ніяких перегонів)

Звідси і цінник...
Але таким важко отруїтись...

Ти і джин не п'єш)
А самогон є різний...
Шеф купив апарат за 15к. Тепер сам зерно пророщує на солод... Сам гоне. 0.5 пляшка обходиться в 120грн. Зато ж іде як.... Дві літри на двох під гарну закуску не помічаються...
Зернового ніяк не куплю в нього. Хочу закрити в бочці дубовій на пару років.
Шушаніка, якщо ти про фото, то це спиртометр. Ареометр - штука така сама, але для густини. Там градус по густині можна визначати. То для профі)
Джин я не то чтобы не пью, я его не пробовала)) Самогон пробовала, мне не понравился))

Джин я не то чтобы не пью, я его не пробовала)) Самогон пробовала, мне не понравился))
Це як з віскі)
Всі пробують шмурдяк і він не може подобатись... Та і переважна більшість п'є його чарками як горілку. Тоді паскудний віскарь стає ще більш паскудним і спускається до рівня самогону....

Є самогон на цукрі і дріжджах, а є на солоді... Є на кукурудзяному солоді, а є на житі, або пшениці. З кукурудзи бути тягнути як від Джека деніелса - гнилою травою... Від пшениці тягне сіном сухим.
А від дешевого сурогату - дріжджами і кризовим чоботом)

Терентій Нікіфорович, та Ви,батєнька,гурман.
Мені всікарь не заходить. Ні дорогезний,якісний,витриманий,ні шмурдяковий.

Назад
Угорі