Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Я з таким рюкзаком в суд заходив... Через ноут рамка запищала.
Але ж зручнийЯ з таким рюкзаком в суд заходив... Через ноут рамка запищала.
Я кожну кишеню показував) довше заходив, ніж заяву подавав)
Що,що?)Ареометр маєш?
Значить самогон не женеш. ПривітЩо,що?)
Доброго ранку)
Раніше, як був молодим і зеленим, я на роботу тягав сумку дорожню і рюкзак. В дорозі доскуплявся і ще й пакет тарабанив....Але ж зручний
Значить самогон не женеш. Привіт
Я його і не п'ю)Значить самогон не женеш. Привіт
Ага)Я його і не п'ю)
Що це таке?Раніше, як був молодим і зеленим, я на роботу тягав сумку дорожню і рюкзак. В дорозі доскуплявся і ще й пакет тарабанив....
Пізніше перейшов на туристичний рюкзак. Але 85л це багато і мало одночасно. Вроді без сумки їздив, але з бурової вискочить за м'ясом в магазин доводилось їхати з 85 літровим рюкзаком....
Цей рюкзак вміщає в себе постільну білизну, три джентельменських набори, мильнорильне з рушником, спецовку літню і є місце на кіло кави і три пляшки коньяку) в той же час і пустим не займає багато місця)
Авоська 21 століття)
![]()
И я такое не пью))Я його і не п'ю)
Ага)Не п'ю.)
Ти і джин не п'єш)И я такое не пью))
Тут апарат з мозгами.... Є блок управління. Контроль температури всього. Три рівня очистки... Сивуха, хвіст і голова йдуть тільки в омивайку) ніяких перегонів)Терентій Нікіфорович, самогоном колись до лікарні травонувся... Хоча кумів джин то теж самогон. Він каже елітний. О,5 джина і ні гу-гу
Джин я не то чтобы не пью, я его не пробовала)) Самогон пробовала, мне не понравился))Ти і джин не п'єш)
А самогон є різний...
Шеф купив апарат за 15к. Тепер сам зерно пророщує на солод... Сам гоне. 0.5 пляшка обходиться в 120грн. Зато ж іде як.... Дві літри на двох під гарну закуску не помічаються...
Зернового ніяк не куплю в нього. Хочу закрити в бочці дубовій на пару років.
Шушаніка, якщо ти про фото, то це спиртометр. Ареометр - штука така сама, але для густини. Там градус по густині можна визначати. То для профі)
Все тобі не такДжин я не то чтобы не пью, я его не пробовала)) Самогон пробовала, мне не понравился))
Це як з віскі)Джин я не то чтобы не пью, я его не пробовала)) Самогон пробовала, мне не понравился))
Есть такое))Все тобі не так
Бува...Терентій Нікіфорович, та Ви,батєнька,гурман.
Мені всікарь не заходить. Ні дорогезний,якісний,витриманий,ні шмурдяковий.