Темный уголок беседки или обсуждение и днем и ночью.

Wto9981h9t0-world7.spcs.bio.webp

Щось вони раптом подобріли )))
Три роки і два місяці) в них вибору немає)
Проїпали вони терміни з судом. Три роки всьо.
Тепер в них не багато варіантів.
Вспомнили тебя)) их тоже шрафонули?)
2 300 000. І такі ввічливі. Вже сам провокую. Обзиваю їх... Перебиваю.... Звісно ж на ти...
Вони і надалі ввічливо і культурно.

Я зрозумів так ,до суду подають або самі відбиті ,або наглючі ,но суд їм теж не вигідний
Я зрозумів так ,до суду подають або самі відбиті ,або наглючі ,но суд їм теж не вигідний

Touni, шг раніше подавали на терміні ближче до трьох років. І в 20-21 почали написи робити. Суди вигравали. Часто і повністю. В них адекватні вимоги - тіло +%. Не більше того. Ну і перший договір звісно ж з підписом у відділенні.
Але, як вони самі сказали, я понад три роки не сплачую. А значить термін минув.

Touni, шг раніше подавали на терміні ближче до трьох років. І в 20-21 почали написи робити. Суди вигравали. Часто і повністю. В них адекватні вимоги - тіло +%. Не більше того. Ну і перший договір звісно ж з підписом у відділенні.
Але, як вони самі сказали, я понад три роки не сплачую. А значить термін минув.
По тобі зрозуміло ,я взагалі - що суди їм не вигідні ,а така штука при заключенні договору в паспорті не вклеїне останне фото чи це якось впливає ?

По тобі зрозуміло ,я взагалі - що суди їм не вигідні ,а така штука при заключенні договору в паспорті не вклеїне останне фото чи це якось впливає ?
Жодним чином не впливає.

Ти шо, зорро номер два :rolleyes:

Я хуже ?,цікаво, бо коли брав фото в 45 не було ,а 45 було ))))
Пфф... і шо? Це не кримінальний злочин.
Якщо на те пішло - це їхні проблеми, мали перевірити.
А взагалі поx там твій паспорт.
Ідентифікатор не він.

Останнє редагування:
Назад
Угорі