Oksi123456
Форумчанин
- Дописи
- 78
- Реакції
- 99
- Бали
- 2590
Oksi123456 не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
я в детстве очень любила фильм Зорро?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Цей зорро не борець за справедливість...я в детстве очень любила фильм Зорро?
так і я вже не дитинаЦей зорро не борець за справедливість...

В мене шг за добу раптово про тіло згадали)Щось ,качай гроші жаднічають з 8700 пропонують за 7100,режим сніжинки - мороз діє )))
Щось вони раптом подобріли )))В мене шг за добу раптово про тіло згадали)
Вспомнили тебя)) их тоже шрафонули?)В мене шг за добу раптово про тіло згадали)
Три роки і два місяці) в них вибору немає)Щось вони раптом подобріли )))
2 300 000. І такі ввічливі. Вже сам провокую. Обзиваю їх... Перебиваю.... Звісно ж на ти...Вспомнили тебя)) их тоже шрафонули?)
Я зрозумів так ,до суду подають або самі відбиті ,або наглючі ,но суд їм теж не вигіднийТри роки і два місяці) в них вибору немає)
Проїпали вони терміни з судом. Три роки всьо.
Тепер в них не багато варіантів.
Я зрозумів так ,до суду подають або самі відбиті ,або наглючі ,но суд їм теж не вигіднийТри роки і два місяці) в них вибору немає)
Проїпали вони терміни з судом. Три роки всьо.
Тепер в них не багато варіантів.
Не совсем, у меня были и наглые и отбитые)) В суд так никто и не пошел))Я зрозумів так ,до суду подають або самі відбиті ,або наглючі ,но суд їм теж не вигідний
По тобі зрозуміло ,я взагалі - що суди їм не вигідні ,а така штука при заключенні договору в паспорті не вклеїне останне фото чи це якось впливає ?Touni, шг раніше подавали на терміні ближче до трьох років. І в 20-21 почали написи робити. Суди вигравали. Часто і повністю. В них адекватні вимоги - тіло +%. Не більше того. Ну і перший договір звісно ж з підписом у відділенні.
Але, як вони самі сказали, я понад три роки не сплачую. А значить термін минув.
Жодним чином не впливає.По тобі зрозуміло ,я взагалі - що суди їм не вигідні ,а така штука при заключенні договору в паспорті не вклеїне останне фото чи це якось впливає ?
Ти шо, зорро номер дваПо тобі зрозуміло ,я взагалі - що суди їм не вигідні ,а така штука при заключенні договору в паспорті не вклеїне останне фото чи це якось впливає ?
Я хуже ?,цікаво, бо коли брав фото в 45 не було ,а 45 було ))))Ти шо, зорро номер два![]()
То не має значення. Вони бачили як в тебе коліна крутить...Я хуже ?,цікаво, бо коли брав фото в 45 не було ,а 45 було ))))
Пфф... і шо? Це не кримінальний злочин.Я хуже ?,цікаво, бо коли брав фото в 45 не було ,а 45 було ))))
Не надо мене зачисляти до пердунів ))))То не має значення. Вони бачили як в тебе коліна крутить...