Темный уголок беседки или обсуждение и днем и ночью.

Да, тяжёлый случай))
100%.
Хоча я сумую за дзвінками. Якщо бачу пропущений - обов'язково передзвонюю. А вони не сильно від цього в захваті і зливаються. А потім взагалі блочать.
Знайшов смс з старого телефону в хмарі. Почитав. Просльозився. Такі перспективи в кримінальному світі обіцяли, а я їх профукав.
Щось мені підказує, що це не зовсім адекватно, але сумую за ними як за колишніми...
Може і зорро так само буде сумувати)

100%.
Хоча я сумую за дзвінками. Якщо бачу пропущений - обов'язково передзвонюю. А вони не сильно від цього в захваті і зливаються. А потім взагалі блочать.
Знайшов смс з старого телефону в хмарі. Почитав. Просльозився. Такі перспективи в кримінальному світі обіцяли, а я їх профукав.
Щось мені підказує, що це не зовсім адекватно, але сумую за ними як за колишніми...
Може і зорро так само буде сумувати)
Ну покищо в телегу не пишуть ,тільки на пошту та смс ))

Touni, мені писали... Але не відповідають з лівих номерів. Культурні занадто...

Да щаз)) Но случай кстати интересный))
Не цікаво... Це дуже лакомий шматок для кала. Трошки сильніше б придавили і він би вже шукав де за 500$ нирку продать. І продав би... З ним просто легенько себе поводять.

Не цікаво... Це дуже лакомий шматок для кала. Трошки сильніше б придавили і він би вже шукав де за 500$ нирку продать. І продав би... З ним просто легенько себе поводять.
Чувствую скоро появиться тема о продаже почки))

В нього є ще авто ,до почки далеко ))))
В нас в конторі був геолог. Типу на голову старше мене.
Він набрався. Десь в кінці 20 року почались прострочки.
1. Він продав машину.
2. Під заставу квартири взяв кредит в банку.
3. Від нього пішла дружина з трьома дітьми. І в нього додались аліменти.
4. Той п0ц не зупинився і побіг в захист. Де його захистили на всі 100%. Звісно ж захистили від грошей.
5. Він купляв у віті (той що кал колишній) "пакет для скасування ВНН". Там позов на одну сторінку. З шапкою.... Купив три, бо думав що то різні...
6. Він не правильно подав доки в суд...
7. Він виплатив все по ВНН трьом шарагам.
8. Весь час він не платив кредит по залогу квартири... І отримав купу геморою. Досі не ясно чия ще квартира. Але доки на банк він оформлював.
9. Він розбив службову машину. З нього 50% одразу відраховували на ремонт...
10. Пішов служити. Щоб закрити борги. Дві контузії. Друга група. Не спішать комісувати. І доки він там - він пропустив два суди з банком.

Тепер сидить в бліндажі без грошей, дружини, квартири, дітей і перспектив.

Перший кредит взяв, бо не вистачало 150$ на машину.
Другий взяв на ремонт щеплення, бо треба було терміново їхати в Львів....

Я не здивуюсь, якщо хтось вчудить ще більше дурниць...
Звиняюсь, а ви точно модератор :rolleyes: :sarcastic:
Мені ж треба чимось займатись)

Назад
Угорі