- Дописи
- 17639
- Рішення
- 4
- Реакції
- 44774
- Бали
- 8415
Терентій Нікіфорович не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
То до завтра...Да, пусть будет)) Зоро как раз догнал о чем я))
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
То до завтра...Да, пусть будет)) Зоро как раз догнал о чем я))
Да, тяжёлый случай))То до завтра...
Тебя он просто в темах достал, а мне он в личку писал))Я в же і йому вліпив ))) Трішки дістав і мене ))
100%.Да, тяжёлый случай))
Нууу,тут ,я не знаю що сказать,особисто я ні кому не писав .Що хотів ?)))Да, тяжёлый случай))
Тебя он просто в темах достал, а мне он в личку писал))
На психотерапію просився?)мне он в личку писал))
Ну покищо в телегу не пишуть ,тільки на пошту та смс ))100%.
Хоча я сумую за дзвінками. Якщо бачу пропущений - обов'язково передзвонюю. А вони не сильно від цього в захваті і зливаються. А потім взагалі блочать.
Знайшов смс з старого телефону в хмарі. Почитав. Просльозився. Такі перспективи в кримінальному світі обіцяли, а я їх профукав.
Щось мені підказує, що це не зовсім адекватно, але сумую за ними як за колишніми...
Може і зорро так само буде сумувати)
Да хрен его знает, на что он просился))На психотерапію просився?)
Не відповідають, якщо пишеш з невідомого їмЦе тобто ,як що в них не має лівого ном.,то вони мороз ?
По ходу на смачну пі*#*ну )))Да хрен его знает, на что он просился))
От півні !Не відповідають, якщо пишеш з невідомого їм
Мне пишут, задают вопросы, отвечаю. Но зачем писать, отвлекать и потом опять начинать ныть))Нууу,тут ,я не знаю що сказать,особисто я ні кому не писав .Що хотів ?)))
Пожалій)Мне пишут, задают вопросы, отвечаю. Но зачем писать, отвлекать и потом опять начинать ныть))
Да щаз)) Но случай кстати интересный))Пожалій)
Не цікаво... Це дуже лакомий шматок для кала. Трошки сильніше б придавили і він би вже шукав де за 500$ нирку продать. І продав би... З ним просто легенько себе поводять.Да щаз)) Но случай кстати интересный))
Чувствую скоро появиться тема о продаже почки))Не цікаво... Це дуже лакомий шматок для кала. Трошки сильніше б придавили і він би вже шукав де за 500$ нирку продать. І продав би... З ним просто легенько себе поводять.
Куплю дві)Чувствую скоро появиться тема о продаже почки))
В нього є ще авто ,до почки далеко ))))Не цікаво... Це дуже лакомий шматок для кала. Трошки сильніше б придавили і він би вже шукав де за 500$ нирку продать. І продав би... З ним просто легенько себе поводять.
Звиняюсь, а ви точно модераторСтворюй по темі на кожне смс і на кожен дзвінок))

В нас в конторі був геолог. Типу на голову старше мене.В нього є ще авто ,до почки далеко ))))
Мені ж треба чимось займатись)Звиняюсь, а ви точно модератор![]()
![]()