Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Спробуй знайдиМені цікаво ,іде війна ,люди злі ,хтозна на якого психа можна натрапити ,знайде підпале або ще хуже ,про це їхні керівники не думають ????
Ти думаєш вони за юридичною адресою сидять?) Жодне каленя ніколи не скаже звідки воно звонить)Мені цікаво ,іде війна ,люди злі ,хтозна на якого психа можна натрапити ,знайде підпале або ще хуже ,про це їхні керівники не думають ????
Одна з колекторських компаній зареєстрована в покинутій промзоні за кілометр від моєї роботи. Там хіба здичавілі собаки бігають і всеТа яж не сказав що буду шукати !
Ого ,мене адмін не забанить за такі балачки ?Одна з колекторських компаній зареєстрована в покинутій промзоні за кілометр від моєї роботи. Там хіба здичавілі собаки бігають і все
За які саме?)))Ого ,мене адмін не забанить за такі балачки ?
Думаєш тут є хтось, хто не хоче смерті калів? Я хочу. Нехай би раком сраки захворіли. Щоб дохли довго і в муках.Ого ,мене адмін не забанить за такі балачки ?
Цитуючи класика:"Якийсь ти недружелюбний")))Думаєш тут є хтось, хто не хоче смерті калів? Я хочу. Нехай би раком сраки захворіли. Щоб дохли довго і в муках.
Достатньо не писати плани на їх вбивство.
Цитуючи класика:"Якийсь ти недружелюбний")))

Мекнув?)))
Шото Ромка трохи разашолся![]()
Нє. Я завжди до них добрий. Хіба ж це дуже негарно? Я ж не смерті бажаю, а всього навсього неоперабельної стадії раку сраки з метастазами в хребет.Мекнув?)))
Да хрен они долго проживут, с таким то диагнозом))неоперабельної стадії раку сраки з метастазами в хребет.
Ще поживуть.
Але ж яке то життя буде чудове для них...Да хрен они долго проживут, с таким то диагнозом)) Ну а так да, ты к ним очень добрый))
Ты им прям план на всю жизнь расписал, думаю они оценят))Але ж яке то життя буде чудове для них...
Паскудить через трубочку, дієти, щоб не забивалась трубка, а при гарних і якісних метастазах - не стоятиме і пісяти під себе будуть... І так рік... День в день...
А грошей не вистачить надовго.. борги, кредити... Зіпсовані стосунки з рідними через необхідність постійного догляду... І це ще якщо будуть такі рідні...
І репутація заплямована. В прямому сенсі словаАле ж яке то життя буде чудове для них...
Паскудить через трубочку, дієти, щоб не забивалась трубка, а при гарних і якісних метастазах - не стоятиме і пісяти під себе будуть... І так рік... День в день...
А грошей не вистачить надовго.. борги, кредити... Зіпсовані стосунки з рідними через необхідність постійного догляду... І це ще якщо будуть такі рідні...
А взагалі, то я добрий і миролюбний) і зла людям не бажаю ніколи)Та не бурчіть на Нікіфоровича ,то походу я наступив на мозь ,тепер наш ,усих !!