Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
PORTER ,магазин там пиво на розлив ,сідр та вина на розлив ,свіже і смачне ))))блін думав що я село ,де ти живеш ?))))))
Капець ,печатав в траліку ,тільки дочитався ,вибачаюсь ?PORTER ,магазин там пиво на розлив ,сідр та вина на розлив ,свіже і смачне ))))блін думав що я село ,де ти живеш ?))))))
Та в селі живу. Запоріжжя називається. У нас такого нема((PORTER ,магазин там пиво на розлив ,сідр та вина на розлив ,свіже і смачне ))))блін думав що я село ,де ти живеш ?))))))
Капець ,печатав в траліку ,тільки дочитався ,вибачаюсь ?
Вино на кг?Я думала що на літри продають..![]()
А я щас мекну )))взяв в портреті 1кг вінчіка
Літр і кг не одне й теж. Вино ж важче води,правда?Вино на кг?Я думала що на літри продають..
Не приколюйся ,яж вибачився ! КременчукТа в селі живу. Запоріжжя називається. У нас такого нема((
Я тогда в ж.пе мира живу, у меня не то что магазина такого нету, ещё и тралики не ездят))Та в селі живу. Запоріжжя називається. У нас такого нема((
Ще скажи що кілограм вати і жаліза важать не однаково..Літр і кг не одне й теж. Вино ж важче води,правда?

Там на кілограми ,не приколюйтесь ((Вино на кг?Я думала що на літри продають..
У токарів ніЛітр і кг не одне й теж.
Приїду додому,зайду в магазин,в нас точно на літри продають)Там на кілограми ,не приколюйтесь ((
??Я тогда в ж.пе мира живу, у меня не то что магазина такого нету, ещё и тралики не ездят))
А ти вагу з масою не сплутала?Ще скажи що кілограм вати і жаліза важать не однаково..![]()
?У токарів ні
Тобі до Кременчука найближчеЯ тогда в ж.пе мира живу, у меня не то что магазина такого нету, ещё и тралики не ездят))
Вино, пиво та і всю алкашку ще не чув щоб кілограмами відпускали))Приїду додому,зайду в магазин,в нас точно на літри продають)
Зачем, мне туда не нужноТобі до Кременчука найближче![]()