Темный уголок беседки или обсуждение и днем и ночью.

последняя фраза мне не ясна... ты русин?)
По паспорту українець, але сам я з села, рідна мова у мене один з русинський діалектів який ближче до східнославянських мов ніж до української. Також говорю та розумію ще як мінімум 7-8 сільських діалектів, які б тут з трудом хтось поняв :)
Ой, мовчи про індусів)))))))))))
У мене сусіди вони були. ЗАпах карі відтоді просто непереношу.

Ні, ЛЕмки, бойки і гуцули то різні народи так сказать. Хоча спільного у них багато. Ну і у нас також таке не вчать, просто ми живемо тут в кучі і тому знаємо хто є хто :)
то добре. ?

По паспорту українець, але сам я з села, рідна мова у мене один з русинський діалектів який ближче до східнославянських мов ніж до української. Також говорю та розумію ще як мінімум 7-8 сільських діалектів, які б тут з трудом хтось поняв :)

я живу по сусідству зі студмістечком медуніверу і теж вже не виношу ті запахи)

когда училась, поприезжали из сел девчонки...я не могла с ними общаться. ( часть остались за гранью моего понимания...

Отож, всі ми тут українці. І це саме головне :) А ну і ще за що люблю Закарпаття - у нас всім срать звідки ти. Тут ніхто не спитає чому по російськи говориш, чи на чистій українській. Просто всім срати. Бо всі ми люди :)

я живу по сусідству зі студмістечком медуніверу і теж вже не виношу ті запахи)
Не повіриш :)
погоди, не ставят метки про национальность ? так то мы все граждане Украины.
Русини не признана національність. Нас типу нема і нас відносять до українців. Хоча насправді то є не так.
Вірніше незовсім так.

Отож, всі ми тут українці. І це саме головне :) А ну і ще за що люблю Закарпаття - у нас всім срать звідки ти. Тут ніхто не спитає чому по російськи говориш, чи на чистій українській. Просто всім срати. Бо всі ми люди :)
та да. головне, щоб не почали вбивати , бо , як кажуть " ворожа мова". а для мене рідна.

та да. головне, щоб не почали вбивати , бо , як кажуть " ворожа мова". а для мене рідна.
Ой ні. Тут нема такого. Закарпаття то збірна солянка з просто десятків різних національностей. У нас навіть індусів і африканців не трогають взагалі, а навпаки знайомляться і дружать (навіть попри те що вони воняють, але це пофіг, бо у нас є тисячі циганів, тож звикли) :)

Ой ні. Тут нема такого. Закарпаття то збірна солянка з просто десятків різних національностей. У нас навіть індусів і африканців не трогають взагалі, а навпаки знайомляться і дружать (навіть попри те що вони воняють, але це пофіг, бо у нас є тисячі циганів, тож звикли) :)
Нашо ти мені нагадуєш про те, як вони воняють ???

пам'ятаю кумедну історію про афріканців, що навчалися зпочатку у Львові. вивчили українську, а потім їх перевели до нас, до Дніпра, де була раніше більшість російськомовних. це колорітно коли темношкіра людина говорить на українській мові краще ніж місцеві ?
Нашо ти мені нагадуєш про те, як вони воняють ???
это чтоб на ночь не хотеть есть)))

А я жую катлєту. І думаю чи вжарити собі до неї картохи, чи просто тости зафігарити з пеппероні...
ах ты гад..кий пожиратель .... тут изо всех сил пытаешься не начать ползти на кухню?

Це провокатор )))
Ну чому? Я ж не заставляю :)

ах ты гад..кий пожиратель .... тут изо всех сил пытаешься не начать ползти на кухню?
Не сковуй себе якимось там барєрами, ти вершиш свою долю сама. Ти в праві вирішити що тобі зараз кразе :)

Ну чому? Я ж не заставляю :)

Не сковуй себе якимось там барєрами, ти вершиш свою долю сама. Ти в праві вирішити що тобі зараз кразе :)
краще быстренько отрубиться и продолжить жор с утра) с утра можно все)))))
Просто ненав‘язливо підштовхуєш?)
я чую, он знает что делает...хитрец - соблазнитель чертов?

Назад
Угорі