- Дописи
- 2466
- Реакції
- 6266
- Бали
- 3235
the_great_pretender не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
То такий регіон ..что такое Буковина?
..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
То такий регіон ..что такое Буковина?
..
НеТи лікуєшся?
Там де бойки жиютьчто такое Буковина?
..
Нє ?Ото всі вони такі ? шо нє?
Ні.. бойки не тут. То франківщина, львівщина, закарпаттяТам де бойки жиють![]()
ось що я знайшла... це воно?То такий регіон ..
Ну я тож надіюсь, шо таки нє, але бум видіти)))
снова они издеваются надо мной? и это одна страна ... наверное?Там де бойки жиють![]()
В закарпатті русини і гуцули живуть. Бойків та лемків тут нема.Ні.. бойки не тут. То франківщина, львівщина, закарпаття
Північна Буковина - то Чернівецька областьось що я знайшла... це воно?
Україна - країна тисячі наційснова они издеваются надо мной? и это одна страна ... наверное?
На Буковині також. Тут гуцули. І багато румунів з молдованамиВ закарпатті русини і гуцули живуть. Бойків та лемків тут нема.
В школі треба було вчитись ... а не філонити і курити по туалетахчто такое Буковина?
..
це гуцулы?)Там де бойки жиють![]()
в Днепре такое не изучали. современные названия областей . всего лишьВ школі треба було вчитись ... а не філонити і курити по туалетах
Там, де гори, полонини, де стрімкі потоки-ріки, де ялинок ген розмайось що я знайшла... це воно?
А у нас мадярів, румунів і циган. І ще купа індусів навалила. Короче тут просто бульйон з національностей. Але русинів більше. Русиномимся родив, ресиним є і русином и умруНа Буковині також. Тут гуцули. І багато румунів з молдованами
последняя фраза мне не ясна... ты русин?)А у нас мадярів, румунів і циган. І ще купа індусів навалила. Короче тут просто бульйон з національностей. Але русинів більше. Русиномимся родив, ресиним є і русином и умру![]()
Ні, ЛЕмки, бойки і гуцули то різні народи так сказать. Хоча спільного у них багато. Ну і у нас також таке не вчать, просто ми живемо тут в кучі і тому знаємо хто є хтоце гуцулы?)
в этом году дочу в Карпаты отправила. к ним гуцулы на рождество приходили. нарядные.
в Днепре такое не изучали. современные названия областей . всего лишь
Плохо учились )) Это не области а регионы ))в Днепре такое не изучали. современные названия областей . всего лишь
Ой, мовчи про індусів)))))))))))А у нас мадярів, румунів і циган. І ще купа індусів навалила. Короче тут просто бульйон з національностей. Але русинів більше. Русиномимся родив, ресиним є і русином и умру![]()