- Дописи
- 2466
- Реакції
- 6266
- Бали
- 3235
the_great_pretender не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
їсти хочу, а смажити нє. але більше нема кому(
о, то та качка як я))
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
їсти хочу, а смажити нє. але більше нема кому(
о, то та качка як я))
Добре, що є апетит, тому відпочинь і посмаж...їсти хочу, а смажити нє. але більше нема кому(
Я вже теж скоро буду як Вупсєнь і Пупсєнь разом взяті)))о, то та качка як я))
И я...праздники...мать их так...))).їсти хочу, а смажити нє. але більше нема кому(
о, то та качка як я))
А кто эти люди??Добре, що є апетит, тому відпочинь і посмаж...
Я вже теж скоро буду як Вупсєнь і Пупсєнь разом взяті)))
Валюха, глянь Лунтіка))) Не позорся)))А кто эти люди??
Убила прям наповал??Валюха, глянь Лунтіка))) Не позорся)))
Я поняла чё я не знаю ничего про этих цветных существ))). Мои дети в лагере смотрели Машу и Медведей и Масяню))). Племянник тоже тот ещё любитель Маши?Валюха, глянь Лунтіка))) Не позорся)))
трох пізніше. зараз маму колола, мала 39.1. а апетит є, але їсти можу небагато. хоч колись))Добре, що є апетит, тому відпочинь і посмаж...
Та ладна, що там робити. Куча рецептов же есть простейших) А если есть еще и кулинария какая-нить недалеко, вообще кайф, это когда совсем уже все лень)Я не на дієті))) Я просто лінивець)))
Дякую, мене і так все влаштовує)ДЭвочки!Вам надо мою мать в гости!Я за неделю 3кг скинула на нервах бегах по поликлиниках
Аккуратнее с такими идеями) Я вот на нервах и стрессах худею и сама. Но многие, наоборот, заедать стресс начинают. )ДЭвочки!Вам надо мою мать в гости!Я за неделю 3кг скинула на нервах бегах по поликлиниках
То йти треба))) Я люблю готувати, це сьогодні напала лінь і не відпускає))) Завтра обов'язково сходжу виберу шматок м'яса посимпатичніше і щось з ним замучу)) А сьогодні не хо))Та ладна, що там робити. Куча рецептов же есть простейших) А если есть еще и кулинария какая-нить недалеко, вообще кайф, это когда совсем уже все лень)
А. то бува, тогда можно лежать на диванчике и наслаждаться ленью. Правда, пока без мясаТо йти треба))) Я люблю готувати, це сьогодні напала лінь і не відпускає))) Завтра обов'язково сходжу виберу шматок м'яса посимпатичніше і щось з ним замучу)) А сьогодні не хо))
Неоднозначно якось)))шматок м'яса посимпатичніше і щось з ним замучу))
Вимикай уяву, фантазер)))Неоднозначно якось)))
бл!мажорка...шматок мяса...Де люди стіки заробляють?!??То йти треба))) Я люблю готувати, це сьогодні напала лінь і не відпускає))) Завтра обов'язково сходжу виберу шматок м'яса посимпатичніше і щось з ним замучу)) А сьогодні не хо))
Я безробітна взагалі-то?бл!мажорка...шматок мяса...Де люди стіки заробляють?!??
Ти це мені?)))Вимикай уяву, фантазер)))
бідна Інка....
Агась)))Ти це мені?)))