- Дописи
- 2466
- Реакції
- 6266
- Бали
- 3235
the_great_pretender не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Ждьомс))Ти п.зди, а я з' ізжжю.))
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Ждьомс))Ти п.зди, а я з' ізжжю.))
Я з тобою ?Ти п.зди, а я з' ізжжю.))
Тепер диви, щоб тобі не приснився гарячий індус, якийсь мітхун чакраборті)Я з тобою ?
Тепер співаю "Джімі-Джімі, аджа-аджа"?Тепер диви, щоб тобі не приснився гарячий індус, якийсь мітхун чакраборті)
Мій папуга давно змирився з реальністю)Тепер співаю "Джімі-Джімі, аджа-аджа"?
Як пояснити папузі, що я здорова?))
В мого в лексиконі одне слово))) Піз..ц))) Більше йому немає що сказати цьому світу)Мій папуга давно змирився з реальністю)
Він зі мною на одній хвилі, я часто теж не маю інших слівВ мого в лексиконі одне слово))) Піз..ц))) Більше йому немає що сказати цьому світу)
Останнім часом я просто мовчуВін зі мною на одній хвилі, я часто теж не маю інших слів
Я баришня емоційна, тим паче, коли на роботі. Буває - п…ц, буває йо…й п…ц, йо…..й нах.й.. Да, широкий спектр емоційОстаннім часом я просто мовчу
Я дуже емоційна, але щось останнім часом взагалі слів немає, одні ска емоціїЯ баришня емоційна, тим паче, коли на роботі. Буває - п…ц, буває йо…й п…ц, йо…..й нах.й.. Да, широкий спектр емоцій
Я дуже емоційна, але щось останнім часом взагалі слів немає, одні ска емоції
ой, люблю этнические наряды.... нужно брать)Канешн. Слепи тему. Заодно попроси бабла на национальный костюм. Йобань недешевая, но нельзя предавать мечту!!!)

Як там індус? Снивсь?Добрий ранок
![]()