Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Чехия, Польша , Германия- вот где жесть, женщины просто обливаются духами, аж тошнит ?Тепер хоч трішки перестали зловживати парфумами, бо раніше як що зайшли в кафе 2 дівчини, то все кафе можна закривати. Ці східні аромати виганяють відвідувачів на раз.
Я раніше думала расисти, говорять "вонючі..." Поки не попала в одну велику піцерію, так офіціантам прийшлось вікна відкривати, все рівно, ми тільки доїли і втекли.
Давно ты не был на родине))).Чехия, Польша , Германия- вот где жесть, женщины просто обливаются духами, аж тошнит ?
Привет) скоро буду)Давно ты не был на родине))).
Привет?
Мангал на когда готовить??))Привет) скоро буду)
Ближе к делу скажу обязательно)Мангал на когда готовить??))
Супер, ждём с нетерпением??Ближе к делу скажу обязательно)
В Чехії не парфуми,вонявки)))Чехия, Польша , Германия- вот где жесть, женщины просто обливаются духами, аж тошнит ?
Потом и там проверю подольше)В Чехії не парфуми,вонявки)))
Тобі того треба? Чешки то капець)))Потом и там проверю подольше)
фу( я як фанат гарних парфумів, не витримала б)В Чехії не парфуми,вонявки)))
Вунє по їхньому запах, а вонявки-парфуми))фу( я як фанат гарних парфумів, не витримала б)
Нда, глянула на свою колекцію вонявок і задумалась)))фу( я як фанат гарних парфумів, не витримала б)
Ну тоді прощаю їм) я ніколи не була в ЧехіїВунє по їхньому запах, а вонявки-парфуми))
Над чим? Пора поповнити?) ой, я хвора до парфумівНда, глянула на свою колекцію вонявок і задумалась)))