Cherry35
✩ Premium ✩
- Дописи
- 2615
- Реакції
- 5020
- Бали
- 3235
Cherry35 не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Тихенько)))

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Тихенько)))

А якщо знайду?))И не покажу, то видео со статусом Top Secret?, у тебя доступ есть??
То веди його сюди. Заодно і перевіремо)))ні, я трішечки перевірю його почуття
Як скажеш?Бажаю вам всім плакати лише від щастя і від шаленого сеkсу)))То не плачте!!!
Шукай?...А якщо знайду?))
То веди його сюди. Заодно і перевіремо)))
1000000000%А Ви знаєте скільком він допоміг? Ви тут не одна бідна-нещасна. Як Ви взагалі можете таке собі дозволити говорити? Нижче дна...
сеkс до сліз то щось новеньке. Навчи)))Як скажеш?Бажаю вам всім плакати лише від щастя і від шаленого сеkсу)))
Вибач,мені тута більшість не раді,тому вчіться саменькі?сеkс до сліз то щось новеньке. Навчи)))
Стояти!! Заінтригувала і в кущі? Так не піде!!Вибач,мені тута більшість не раді,тому вчіться саменькі?
То веди його сюди. Заодно і перевіремо)))
він мені дозволяє гуляти по форуму, цього достатньоПри чому тут ти? Ми за соплі, тупий депресняк і власне Я, за яким більше нікого не видно... А чому ти вписалася, я не розумію...Вибач,мені тута більшість не раді,тому вчіться саменькі?
Не хочу "ізбранним" настрій псувати своєю тупою депресивною писанинию.Так що "бувайте"!!!Стояти!! Заінтригувала і в кущі? Так не піде!!
Тому що я люблю йти проти натовпу?При чому тут ти? Ми за соплі, тупий депресняк і власне Я, за яким більше нікого не видно... А чому ти вписалася, я не розумію...
останнє слово все одно за мноюНе хочу "ізбранним" настрій псувати своєю тупою депресивною писанинию.Так що "бувайте"!!!
Morfius радій,цей день настав)))

Іноді це поганоТому що я люблю йти проти натовпу?
Дивись на радостях хоч не набухайся?останнє слово все одно за мною![]()
іди вже)Дивись на радостях хоч не набухайся?
Але завжди відразу видно,хто є хто?Іноді це погано
Та понятно... Ми всі погані, а ви з Євлампією цяці)))Але завжди відразу видно,хто є хто?