Темный уголок беседки или обсуждение и днем и ночью.

Друзья, а вы верите в сказку?
Я тоже не верил… но случайным образом….создали группу в Вайбере на знакомую… и этот дypak с Евоши сделал все со своего номера личного и благодаря телеге есть вся инфа на него) как думаете, подарить ему и его семье праздник ??

Ні звичайно... Люди і якщо ви цього не бачите.. дуже шкода....

Ковбаса 2.20 і настоящее мороженое?
Люди были настоящие
Я тоже не верил… но случайным образом….создали группу в Вайбере на знакомую… и этот дypak с Евоши сделал все со своего номера личного и благодаря телеге есть вся инфа на него) как думаете, подарить ему и его семье праздник ??
Однозначно

Звичайно)
Люди были настоящие
Дно...

IMG_20211230_191223_320.webp

Про ДМ) шо не зрозуміло?)
Людям треба вірити в диво,а як воно зветься то вже інша річ
Вітаю! В країні де офіційно відбувається декомунізація, до сих під в державних закладах вшановують всяких ... і ....! Вивчайте історію звідки з'явились дані персонажі і нах взагалі вони потрібні!!!! А то шо у вас под елкой стоит... ну... ... і д.т.
Я хочу щоб моя дитина зростала в нормальному суспільстві, а не ..., те що зараз.
Давай тоді повернемось до витоків і будемо Велеса вшановувати

Назад
Угорі