Темный уголок беседки или обсуждение и днем и ночью.

ж0пу свою до кухні не донесу
facepalm.gif
Фото пжл...

Хто придумав п... са в....ца Діда Мороза:facepalm: :facepalm: :facepalm: ?????
Кого наші діточки кличуть??? :facepalm: :facepalm: :facepalm:

ПІсля розмови з завідуючою д/с привели одну снігурочку :facepalm: :facepalm: :facepalm:

дно пробиває дно....

йклмн... .б...ть.... Мабуть декілька поколінь ще передохти повинно щоб комусь щось дійшло ...

Хто придумав п... са в....ца Діда Мороза:facepalm: :facepalm: :facepalm: ?????
Кого наші діточки кличуть??? :facepalm: :facepalm: :facepalm:

ПІсля розмови з завідуючою д/с привели одну снігурочку :facepalm: :facepalm: :facepalm:

дно пробиває дно....

йклмн... .б...ть.... Мабуть декілька поколінь ще передохти повинно щоб комусь щось дійшло ...
Ти про що?

А можно уточнить что именно??? Вон у меня стоит под ёлкой дел мороз ему наверное лет30 уже
Вітаю! В країні де офіційно відбувається декомунізація, до сих під в державних закладах вшановують всяких ... і ....! Вивчайте історію звідки з'явились дані персонажі і нах взагалі вони потрібні!!!! А то шо у вас под елкой стоит... ну... ... і д.т.
Я хочу щоб моя дитина зростала в нормальному суспільстві, а не ..., те що зараз.

Вітаю! В країні де офіційно відбувається декомунізація, до сих під в державних закладах вшановують всяких ... і ....! Вивчайте історію звідки з'явились дані персонажі і нах взагалі вони потрібні!!!! А то шо у вас под елкой стоит... ну... ... і д.т.
Я хочу щоб моя дитина зростала в нормальному суспільстві, а не ..., те що зараз.
И в этом суспильстве виноват Дед мороз????

У нас в закладі на новорічній казці був і дід, і Снігуронька, і баба яга, і кощей безсмертний. Керівництво живе в минулому?

Назад
Угорі