Темный уголок беседки или обсуждение и днем и ночью.

Работала я как то бухгалтером на фирме. Торговали всем но особенно икрой и тут у меня день рождение и живу я ближе всех естественно. А ничего нет кроме водки и икры . Стех пор икры не ем

Работала я как то бухгалтером на фирме. Торговали всем но особенно икрой и тут у меня день рождение и живу я ближе всех естественно. А ничего нет кроме водки и икры . Стех пор икры не ем
Зато торт вкусный будет

А взагалі,хто що готовить?
Бо в мене,окрім олів'є ідей нуль.
Голубці і холодці не пропонувати для моєї тонкої душі?
Готуватиму олів‘є, салат з копченою куркою і курагою, салат рибний та звичайний грецький; зробила холодець; шмат окісту замаринувала, запечу цілим шматком, буде з пюрешкою; нарізка м‘ясна, сирна тарілка, червона рибка, канапки з ікрою і намазкою зі шпинату; білі гриби мариновані, помідори-огірки; шоколадний торт ? по алкоменю шампанське, віскі - а для себе любимої купила нині текілу.
Хотіла зробити рулет з лавашу або шпинатний з крем-сиром і рибкою, але забула купити лаваш. І за ним вже не піду.

Готуватиму олів‘є, салат з копченою куркою і курагою, салат рибний та звичайний грецький; зробила холодець; шмат окісту замаринувала, запечу цілим шматком, буде з пюрешкою; нарізка м‘ясна, сирна тарілка, червона рибка, канапки з ікрою і намазкою зі шпинату; білі гриби мариновані, помідори-огірки; шоколадний торт ? по алкоменю шампанське, віскі - а для себе любимої купила нині текілу.
Салат з копченою куркою і курагою,рецепт скинь в особисті.Дякую?

1640874270364.webp

Гато, если суп-пюре и с сухариками...
Теперь знаю что будет у меня на 2-3 января в меню)

Шарлотта, вот так и я лег ещё подремать после солянки с соточкой под сало))) так что спокойной ночи всем)))

Назад
Угорі