Темный уголок беседки или обсуждение и днем и ночью.

Ну, майже кожного року десь після Хрещення або вже навіть в лютому бувають морози зі снігом. Таким, що навіть дітлахам на санках покататися є можливість.
Так, гарно, як та сніжна зима на вихідні приходиться ))))

О! А дощ на Новий рік - то наше все, я навіть дивуюся, коли його чомусь в ту ніч немає)
То ми в різних Запріжжях живемо.)) Вже зо три роки навіть зимову куртку не вдягав

То ми в різних Запріжжях живемо.)) Вже зо три роки навіть зимову куртку не вдягав
То ви, мабуть, живете в свойому ритмі. В мене собак, тому я звертаю увагу на погоду. І живу не в центрі, в нас в низинці сніг не зникає як в центрі, проста зразу. )))
В тому році зима зі снігом як раз на Хрещення була декілька днів. Потім розтанув. А там щей підморозило, і був дуже огидний гололід.
Ще такі радощі для дітлахів бувають в лютому. Але завжди - дуже недовго. Як не гуляти, а бігати з автівки до офісу чи з маршрутки в маршрутку, то воно можна й не помітити, мабуть.
Перевірте себе - подивіться архіви погоди, як що :)

Чого?

Оце ще б ти мені не керував де мені що замовляти?
Просто совет... Они там с химией разной рядом на складах и в магазинах, напитуются этой гадостью... не раз такое было... Я всегда в аптеках брал

Просто совет... Они там с химией разной рядом на складах и в магазинах, напитуются этой гадостью... не раз такое было... Я всегда в аптеках брал
Не знаю весь час шарюся по акціях єва,простор,розєтка...в аптеках ціни огого і хто по тим аптеках буде бігати?

Не знаю весь час шарюся по акціях єва,простор,розєтка...в аптеках ціни огого і хто по тим аптеках буде бігати?
Было раз что подгузники с Евы выбросил, порошком так поняли шо капец (упаковка целой была)
По аптеках за акціями мені ніхто точно не бігатиме?
Ну я просто свою высказал свое мнение, а ты делай как хочешь

Назад
Угорі