Шарлотта
Перевірений
- Дописи
- 23206
- Рішення
- 5
- Реакції
- 60941
- Бали
- 5545
Шарлотта не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
І не однаБули спроби?))
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
І не однаБули спроби?))
Клофілінщиці, може?Їхала,коли в командіровку в Кременчуг.Купе фірма оплачувала.Бачила,як дівахи мужика зклеїли.Бєдний мужик..Вони кудась дальше поїхали, кажется в Харків,чим всьо закончилось,можно тількифантазіровать?
А я ,колись їхала ще в поїзді ,кажись Варшава -Одесса..?одна в купе з красним велюровим діваном ...красота)Клофілінщиці, може?
А мене в поїзді Будапешт - Київ якось провідник хотів "зклеїти". Зайшов вночі, відкрив купе свлїм ключем. Я відкривпю очі, а він стоїть, дивиться. Я кажу: зараз буду кричати. А він - не треба, я тут посиджу. І садиться на край полиці. Ледве вмовила його вийти і залишити мене в спокої
Велюровий диван! ?? та ще й червоний! ? розкішшш!А я ,колись їхала ще в поїзді ,кажись Варшава -Одесса..?одна в купе з красним велюровим діваном ...красота)
А я одного разу їхала з Донецька на верхній боковій біля туалету... От де красота????А я ,колись їхала ще в поїзді ,кажись Варшава -Одесса..?одна в купе з красним велюровим діваном ...красота)
Лише одного разу!! Пощастило ??А я одного разу їхала з Донецька на верхній боковій біля туалету... От де красота????
Мені взагалі щастить на попутників. Жодного разу не було ніякої халепи)Лише одного разу!! Пощастило ??
Але мені як тільки не щастило! Одного разу їзала з глухонімим сексуальним маньяком, хворим на всю голову....
А в мене халеп було досить...і всяких дивних історій.Мені взагалі щастить на попутників. Жодного разу не було ніякої халепи)
Это про попутчиков?Агент Снежинка, а с виду все прилично выглядят)))заходишь,здороваешься,слово за слово и понеслось))
Не знаю...не всегда прилично выглядят ?

Агент Снежинка, главное доехать до пункта назначения)))@Агент Снежинка, главное доехать до пункта назначения)))
14Какая красота на улице, +17 сейчас
У нас днём было даже + 20Какая красота на улице, +17 сейчас
Вообще заходить не хотелось домой. Жалко, что темнеет рано
+22. Ты же на юге живёшь?У нас днём было даже + 20
АгаВообще заходить не хотелось домой. Жалко, что темнеет рано
+22. Ты же на юге живёшь?
Ми зустрічались??![]()
Не знаю...не всегда прилично выглядят ?
И вообще, внешность обманчива![]()