Темный уголок беседки или обсуждение и днем и ночью.

Їхала,коли в командіровку в Кременчуг.Купе фірма оплачувала.Бачила,як дівахи мужика зклеїли.Бєдний мужик..Вони кудась дальше поїхали, кажется в Харків,чим всьо закончилось,можно тількифантазіровать?

Їхала,коли в командіровку в Кременчуг.Купе фірма оплачувала.Бачила,як дівахи мужика зклеїли.Бєдний мужик..Вони кудась дальше поїхали, кажется в Харків,чим всьо закончилось,можно тількифантазіровать?
Клофілінщиці, може?

А мене в поїзді Будапешт - Київ якось провідник хотів "зклеїти". Зайшов вночі, відкрив купе свлїм ключем. Я відкривпю очі, а він стоїть, дивиться. Я кажу: зараз буду кричати. А він - не треба, я тут посиджу. І садиться на край полиці. Ледве вмовила його вийти і залишити мене в спокої

Клофілінщиці, може?

А мене в поїзді Будапешт - Київ якось провідник хотів "зклеїти". Зайшов вночі, відкрив купе свлїм ключем. Я відкривпю очі, а він стоїть, дивиться. Я кажу: зараз буду кричати. А він - не треба, я тут посиджу. І садиться на край полиці. Ледве вмовила його вийти і залишити мене в спокої
А я ,колись їхала ще в поїзді ,кажись Варшава -Одесса..?одна в купе з красним велюровим діваном ...красота)

А я ,колись їхала ще в поїзді ,кажись Варшава -Одесса..?одна в купе з красним велюровим діваном ...красота)
А я одного разу їхала з Донецька на верхній боковій біля туалету... От де красота????

А я одного разу їхала з Донецька на верхній боковій біля туалету... От де красота????
Лише одного разу!! Пощастило ??

Але мені як тільки не щастило! Одного разу їзала з глухонімим сексуальним маньяком, хворим на всю голову....

Мені взагалі щастить на попутників. Жодного разу не було ніякої халепи)
А в мене халеп було досить...і всяких дивних історій.
Раніше взагалі дуже часто поїздами їздила, переважно нічними поїздами, і інколи таки потрапляла.
Тепер не дуже добре ставлюсь до глухонімих ?? бо в поїздах мені лише прибацані траплялись чомусь ?

3pra9hvfdic.webp

Не знаю...не всегда прилично выглядят ?
И вообще, внешность обманчива :crazy:

Назад
Угорі