Шарлотта
Перевірений
- Дописи
- 23206
- Рішення
- 5
- Реакції
- 60941
- Бали
- 5545
Шарлотта не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Терентий Никифорович!Ты удивил даже меня))Букет цветов и сладости даме сердца)
Хороших мальчиков и девочек нужно холить и лелеять)))Он сам по себе уже подарок!)
Тишинааааа и только мертвые с косами???Шо тут
І навіть ніхто нічого не хаває??Тишинааааа и только мертвые с косами???
Может сЕкасом занімаюЦя???І навіть ніхто нічого не хаває??
Классная аваЗаинтриговали Леночкой)))сначала кактусом,потом работой)))

Я вже починаю забувати,що то такеМожет сЕкасом занімаюЦя???
У нас сегодня затишье...вчера просто......жесть...Я ще на роботі?Я яблука печені жру.Не так давно з роботи приїхала,щено поснідала...Якщо і далі буде стільки хворих-впаду біля них...Сьогодні лише до обіду мала працювати
СпасибоКлассная ава![]()
В нас вже як конвеєр.Минулого року і в половину так важко не було..А це...ЩосьУ нас сегодня затишье...вчера просто......жесть...Я ще на роботі?
мне кажется к рабочим дням я готовлюсь заранее: начинаю наращивать недосып, перед работой ложусь в три ночи, чтобы оклематься к 8... и на работе нужный рабочий вид... что не поспоришь??Я так поняла, что все проще
![]()
Ти бачила?Я сьогодні перве крещеніе получила в віді сексуального смс ??Я вже починаю забувати,що то таке
Тоже самое...по хлеще..В нас вже як конвеєр.Минулого року і в половину так важко не було..А це...Щось
Не бачила)Щено поснідала,помилась і лягла.Зараз пошукаюТи бачила?Я сьогодні перве крещеніе получила в віді сексуального смс ??
Тоже самое...по хлеще..
Родная держись.у тебя хоть выходные есть?У нас сегодня затишье...вчера просто......жесть...Я ще на роботі?
Та все норм,)Пока не предвидется...уже месяц без выходных...Ото на больничном неделю провалялась дома и остальное время больная тут "работаю")Родная держись.у тебя хоть выходные есть?
Знайшла)Яка ти популярна...Хоч щось радує,мені зараз не до них.Ми злі,пакет ковідний не підписали,поки не підпишуть-доплат не буде.Просили додати персоналу,не встигаємо,лишаємось після роботи доробляти і допомагати одна одній...Нема кого...Тільки ліжок додають...Ти бачила?Я сьогодні перве крещеніе получила в віді сексуального смс ??
Тоже самое...по хлеще..
Как часто меняешь?В магазинах полно этих ...подарков..ток батарейки меняй
Я же не хороший, так что ...Хороших мальчиков и девочек нужно холить и лелеять)))