Валентинка
✩ Premium ✩
- Дописи
- 8991
- Реакції
- 13752
- Бали
- 1848
Валентинка не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
У меня уже сваренный, щас есть буду???И борщ в том числе
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
У меня уже сваренный, щас есть буду???И борщ в том числе
Та шо тут рішать))) борщ - страва універсальна, компоненти в ній можуть мінятись, технологія приготування теж. На півдні мутять борщ з рибою, в Карпатах - з білими грибами, десь капусту дають , десь ні. Хтось буряк відварює, хтось тушить, хтось запікає. За це я борщ і люблю, шо він від ґаздині до ґаздині відрізняється))))Капец!А на Сахаліні 3 часа ночі?РадіВо сказало?А ви тут з борщем не можете вже порішать
у меня тоже, осталось только съесть, с пампушкой и 100 гУ меня уже сваренный, щас есть буду???
Мрія некроманта)))))Зразу і закінчу-алкоголь на мене діє,як снотворне)))Коротше,якщо запрошувати,то так-море випивки,повний холодильник їжі і напівтруп господині))Або твереза,то вже на вибір))
Давно меня к кровати не привязывали...-таких одразу до ліжка прив'язую.
Вот зачем ты вспомнила про вафли, ещё и бельгийские??️?Не влазить уже))Може хіба вафельку...Бельгійську...З варенням....
Нє,валер'янки не тре,буйних і п'яних не боюсь,але маю рефлекс-таких одразу до ліжка прив'язую...
я на півдні, ніколи не їла борщ з рибоюТа шо тут рішать))) борщ - страва універсальна, компоненти в ній можуть мінятись, технологія приготування теж. На півдні мутять борщ з рибою, в Карпатах - з білими грибами, десь капусту дають , десь ні. Хтось буряк відварює, хтось тушить, хтось запікає. За це я борщ і люблю, шо він від ґаздині до ґаздині відрізняється))))
Він про таку точно не мріяв-рано чи пізно я прокинусь...А тоді рефлекси матьорої медсестри...І все,нема некроманта))Мрія некроманта)))))
В мене родичі з під Одеси, в них це норм рецепт))))я на півдні, ніколи не їла борщ з рибою
Я с тобой, будьмо?у меня тоже, осталось только съесть, с пампушкой и 100 г
Толкового некроманта не так легко зажмурити)))Він про таку точно не мріяв-рано чи пізно я прокинусь...А тоді рефлекси матьорої медсестри...І все,нема некроманта))
Думаю,воно все трохи не так виглядає і відбувається,як ти можеш уявити....Давно меня к кровати не привязывали...
Я с тобой, будьмо?
давайС учотом того шо я на роботі до сіх пор,і коли додому хрен його знає...сожрали даже мівіну уже .кофе лізе через ніс...Ми подумали ,якого хрена на Сахаліні сплять,а ми работаем..Мы ж не на Сахалине?, до ночи ещё кучу всего можно приготовить и сожрать?
Привязуєш, і йдеш спати в іншу кімнату?)))Думаю,воно все трохи не так виглядає і відбувається,як ти можеш уявити....
Толкову медсестру-теж)))З алкоголем от тільки не склалось))Толкового некроманта не так легко зажмурити)))
То буде серйозне протистояння)))Толкову медсестру-теж)))З алкоголем от тільки не склалось))
)))Все готую і готую))Вот зачем ты вспомнила про вафли, ещё и бельгийские??️?
Еху...за что пьём???
Битва титанів)))Була б))То буде серйозне протистояння)))