Темный уголок беседки или обсуждение и днем и ночью.

Капец!А на Сахаліні 3 часа ночі?РадіВо сказало?А ви тут з борщем не можете вже порішать
Та шо тут рішать))) борщ - страва універсальна, компоненти в ній можуть мінятись, технологія приготування теж. На півдні мутять борщ з рибою, в Карпатах - з білими грибами, десь капусту дають , десь ні. Хтось буряк відварює, хтось тушить, хтось запікає. За це я борщ і люблю, шо він від ґаздині до ґаздині відрізняється))))

Зразу і закінчу-алкоголь на мене діє,як снотворне)))Коротше,якщо запрошувати,то так-море випивки,повний холодильник їжі і напівтруп господині))Або твереза,то вже на вибір))
Мрія некроманта)))))

Не влазить уже))Може хіба вафельку...Бельгійську...З варенням....

Нє,валер'янки не тре,буйних і п'яних не боюсь,але маю рефлекс-таких одразу до ліжка прив'язую...
Вот зачем ты вспомнила про вафли, ещё и бельгийские??️?

Та шо тут рішать))) борщ - страва універсальна, компоненти в ній можуть мінятись, технологія приготування теж. На півдні мутять борщ з рибою, в Карпатах - з білими грибами, десь капусту дають , десь ні. Хтось буряк відварює, хтось тушить, хтось запікає. За це я борщ і люблю, шо він від ґаздині до ґаздині відрізняється))))
я на півдні, ніколи не їла борщ з рибою

Мы ж не на Сахалине?, до ночи ещё кучу всего можно приготовить и сожрать?
С учотом того шо я на роботі до сіх пор,і коли додому хрен його знає...сожрали даже мівіну уже .кофе лізе через ніс...Ми подумали ,якого хрена на Сахаліні сплять,а ми работаем..

Назад
Угорі