- Дописи
- 17640
- Рішення
- 4
- Реакції
- 44774
- Бали
- 8415
Терентій Нікіфорович не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Живёт далеко)Ты видать перед тем как потьепать, храбрую водичку пьёшь))
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Живёт далеко)Ты видать перед тем как потьепать, храбрую водичку пьёшь))
Я скоро буду неподалеку))Живёт далеко)
Я тоже такая, когда далеко?Живёт далеко)
Пиз....грибнику?Я скоро буду неподалеку))
Я ж за цим і їду????Пиз....грибнику?
Только кофе, только кофеТы видать перед тем как потьепать, храбрую водичку пьёшь))
Апасная?Я ж за цим і їду????
Или не слово...
Одно на уме у тебя...На букву Х?
? ЗлюкаИли не слово...
Мы придумали чудесный коктейль с кофе, хочешь попробовать ?Только кофе, только кофе
Хор?Или не слово...
Одно на уме у тебя...
Давай хай я вже проїду ту місцевість, тоді?Мы придумали чудесный коктейль с кофе, хочешь попробовать ?
Так сказать, полирнуть сожранное сало.) Для хорошего пищеварения и настроения.Мы придумали чудесный коктейль с кофе, хочешь попробовать ?
Не хочеш, сами пийте ту бурдуМы придумали чудесный коктейль с кофе, хочешь попробовать ?
Хор?
Ну добре, но потім нам скажеш норм рецепт чи ні)))Давай хай я вже проїду ту місцевість, тоді?
Шо за ава? Ти під кайфом?Так сказать, полирнуть сожранное сало.) Для хорошего пищеварения и настроения.
Да я форева под кайфом, шо придолбался?))Шо за ава? Ти під кайфом?
Та он не хочет прикинь,не гурман воопше?Так сказать, полирнуть сожранное сало.) Для хорошего пищеварения и настроения.
Загубитись на зачарованій Десні не боїшся?....Давай хай я вже проїду ту місцевість, тоді?
Ага, щас!)))Ну добре, но потім нам скажеш норм рецепт чи ні)))
Якщо б придовбався би, ти відчула би....)Да я форева под кайфом, шо придолбался?))
Шо такое?Тогда я напишу результат ?Ага, щас!)))