- Дописи
- 23199
- Рішення
- 1
- Реакції
- 46801
- Бали
- 7740
Шушаніка не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Це твій вибір?????Добровольно нет...))![]()
![]()
![]()
![]()
Ну ни чё так..)
Это вместо смайлика "молчу")Ну ни чё так..)
Як порядний галичанин можу впевнено заявити, що в церкву ходити не обов'язково, якщо побудувати її в себе в дворі)))) благо раб. сила є)))По воскресеньям в церковь ходить будем... Баньку построим... Заживём...
Шо ти, виспалась??)))Ну привіт))
Ще вчора)))Шо ти, виспалась??)))
А ти?))Шо ти, виспалась??)))
Та виспишся тут, з цими веселими людьми)))) сьому каву допиваю, бо треба ще посуд помити і зготувати на завтра на роботу обід, а мене вже пів дня як вирубає)))Ще вчора)))
А ти?))
)))І як кава?Допомагає?)Бо мені давно вже ні)По вечорах не п'ю вже просто за звичкою)Та виспишся тут, з цими веселими людьми)))) сьому каву допиваю, бо треба ще посуд помити і зготувати на завтра на роботу обід, а мене вже пів дня як вирубає)))
На пів годинки, потім далі вирубає))) я ввечері слабшу п'ю, тільки півтори ложки))))))І як кава?Допомагає?)Бо мені давно вже ні)По вечорах не п'ю вже просто за звичкою)
Ну хіба)А взагалі кава-то вже більш традиція))Я он фільм на вечір шукаю,все якась дурня трапляєтьсяНа пів годинки, потім далі вирубає))) я ввечері слабшу п'ю, тільки півтори ложки)))
Які фільми любиш дивитись?Ну хіба)А взагалі кава-то вже більш традиція))Я он фільм на вечір шукаю,все якась дурня трапляється
Кстати, Шарлотта , надо нам соорудить сортир системы " очко над бездной". Для рабов. Присмотри место на участке. У соседей.)Як порядний галичанин можу впевнено заявити, що в церкву ходити не обов'язково, якщо побудувати її в себе в дворі)))) благо раб. сила є)))
Легше сказати,що не люблю-мелодрам і військовихЯкі фільми любиш дивитись?
Оранжево-черный сайт не предлагай) подвисает чёт...Які фільми любиш дивитись?
Я чесно хотів би тобі щось порадити, але в фільми не залипаю вже десь рік))) хоча, ні брешу, пару місяців тому дивився "Доктор сон" . Це продовження "сяйва", по Кінгу. Мені дуже навіть зайшов. Але я читав колись книги, по яких вони зняті, і впринципі люблю Кінга))))Легше сказати,що не люблю-мелодрам і військових
Триллеры любите?Легше сказати,що не люблю-мелодрам і військових