Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
В гарячий тільки...Головне ж запах....Высокие отношения. Взяла б насрала ему в борщ, чё заморачиваться.
Не вздумай ?Читайте, читайте, в мене є ще багато класних тг каналів![]()
Оце ти підкинув развлєкуху)))) люблю трешняк)))Читайте, читайте, в мене є ще багато класних тг каналів![]()
А ну Вас...Я думала,я бачила все.Визнаю-помилялась!))Читайте, читайте, в мене є ще багато класних тг каналів![]()
Оце ти підкинув развлєкуху)))) люблю трешняк)))
а я сам уособлення трешняку)По пути не
Пригрози забанить.)))Не вздумай ?
Не питай! Вже один показав?Мля, где ты это находишь?)
А шо не так?) Старая общажная тема с Харькова)Мля, где ты это находишь?)
Ага,ще відійти не можна)Не питай! Вже один показав?
Ні))) Хто тоді глупості мене вчить буде?Пригрози забанить.)))
Вот я даже не знаю... Смешанные чувства от прочитанного...Ні))) Хто тоді глупості мене вчить буде?
Я більш не хочу,боюсь заблукати...Хто мене там шукати буде)))Пішов залипати по форумах)))) якщо не вернусь за 15 хв, викликайте поліцію)))))))
Просто важко повірити, що є такі... бл, навіть слова підібрати не можу)))Вот я даже не знаю... Смешанные чувства от прочитанного...
Все! Я туди ні ногою! Блендер лишу собі!!!Я більш не хочу,боюсь заблукати...Хто мене там шукати буде)))
Ну,рецепту я не маю...)Але таки теж не підуПросто важко повірити, що є такі... бл, навіть слова підібрати не можу)))
Все! Я туди ні ногою! Блендер лишу собі!!!
не переживай, топчики все одно побачиш в уголкуВсе! Я туди ні ногою! Блендер лишу собі!!!

Та вже милими відосиками не відмажешся))) Іди Мендєєлєва шукай на просторах бабських форумів! Ми його втрачаємо!)))Ничего необычного, просто Бразилия.
Просто кот убегает от собаки, просто мужик убегает от полиции, просто парень убегает от жены.
Переглянути вкладення 105811