Yanochkka
✩ Premium ✩
- Дописи
- 1555
- Реакції
- 2381
- Бали
- 3980
Yanochkka не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Волинь)Ага, зараз зі Львова, але народився і ріс в райцентрі
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Волинь)Ага, зараз зі Львова, але народився і ріс в райцентрі
Маєш чорне піднебіння?))) Знаю трохи волиняк, і всі дуже прикольні люди)))Волинь)
Ага, зараз зі Львова, але народився і ріс в райцентр
)))Мамині батьки родом із Почаєва,батькові-із Закарпаття)До батькових у гості через Львів їжджу)))Волиняка вже я))Маєш чорне піднебіння?))) Знаю трохи волиняк, і всі дуже прикольні люди)))
Тю, та ти майже й не волиняка, просто бандерівка)))))))Мамині батьки родом із Почаєва,батькові-із Закарпаття)До батькових у гості через Львів їжджу)))Волиняка вже я))
Ну,народилась на Волині)Відчуваю себе волинякою)Тю, та ти майже й не волиняка, просто бандерівка))))
Волиняка- бандерівка))) гримуча суміш, горєча кров))) навіть по аві видно)))Ну,народилась на Волині)Відчуваю себе волинякою)
Ну,кров таки горєча)))Без сумніву)Волиняка- бандерівка))) гримуча суміш, горєча кров))) навіть по аві видно)))
То ви, панянко , файна дівка , запальна , пристрасна і горєча)))). Ще й скоро будете свобідна, то певно за женихами відбою не буде)))Ну,кров таки горєча)))Без сумніву)
Та щось розчарував мене мужський рід)))То ви, панянко , файна дівка , запальна , пристрасна і горєча)))). Ще й скоро будете свобідна, то певно за женихами відбою не буде)))
О, гарна ідея, пофотографую стіл))))
Та не всі такі нехороші, і з другого боку, те що рід наш тебе розчарував, охоти в бажаючих не зменшить))))Та щось розчарував мене мужський рід)))
Ти на Храм до мене в село?А завтра взагалі їду на празник і там будуть :
Шашличок , холодець, шоколадний торт з сирним кремом і коньячок)))))
В мене без приправ є))) в морозилці чекає свого часу)))
Ой,які там бажаючі,я тебе прошу)О, гарна ідея, пофотографую стіл))))
Та не всі такі нехороші, і з другого боку, те що рід наш тебе розчарував, охоти в бажаючих не зменшить))))
Гля, як бігом зговорилися ?О, гарна ідея, пофотографую стіл))))
Може, може)))))Ти на Храм до мене в село?
То поки шо. Почекай на печатку в паспорті і набіжать)))Ой,які там бажаючі,я тебе прошу)
О, гарна ідея, пофотографую стіл))))
Та не всі такі нехороші, і з другого боку, те що рід наш тебе розчарував, охоти в бажаючих не зменшить))))
Ну,не варіант,в мене біометрія))І що я з бігунами робити буду?)Може, може)))))
То поки шо. Почекай на печатку в паспорті і набіжать)))