- Дописи
- 12210
- Реакції
- 29757
- Бали
- 3765
Morfius не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Міндєлєєв жонатийХоч би фотками смаколиків все закінчилося ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Міндєлєєв жонатийХоч би фотками смаколиків все закінчилося ?
Я даже коли на дієті, дозволяю собі на тортики подивитися?Міндєлєєв жонатий![]()
А, так...для разнообразия. Соня вон знает где что...и не говорит!( Даже сколько коробок стоит не говоритА нафіга бобру шишки??
Ааааа....А, так...для разнообразия. Соня вон знает где что...и не говорит!( Даже сколько коробок стоит не говорит
Буває що голодуєш, бідака...Я даже коли на дієті, дозволяю собі на тортики подивитися?

хорошие праздники... мог написать, чтоб мы раньше выезжали на западную?))Та нє, то просто Покрови))) в нас по селах західної України прийнято , що якесь село набирає собі список з церковних свят, які в селі святкуються на рівні державних. В тестя в селі, Покрови то один з таких празників.)))
Так хорошо.Значить з ним безопасно.Не буде требувать од мужа уйти ??Міндєлєєв жонатий![]()
А так можна було ????????Так хорошо.Значить з ним безопасно.Не буде требувать од мужа уйти ??
Так хорошо.Значить з ним безопасно.Не буде требувать од мужа уйти ??
Будуть?На лобі ,в когось будут,?
Істину глагТак хорошо.Значить з ним безопасно.Не буде требувать од мужа уйти ??
Істину глаголиш)Так хорошо.Значить з ним безопасно.Не буде требувать од мужа уйти ??
До завтра є ще чим подражнити)))
Ну, дікпіки я не кидаю. Принципово. Нема чого сюрприз розкривати))))))Хоч би фотками смаколиків все закінчилося ?
Я взагалі-то про віскарік, збоченець ?Но ладно)))Ну, дікпіки я не кидаю. Принципово. Нема чого сюрприз розкривати))))))