Темный уголок беседки или обсуждение и днем и ночью.

Все від ниток залежить

Ага,і їм тепло і мені добре))
Але треба буде індивідуальні робити, по розмірах. А тут точно прибріхувати будуть))))
От и я о том же... А сколько ещё свитеров током бьются)))
Ну, током комусь може навіть сподобатись, то можна як фічу презентувати))))

Але треба буде індивідуальні робити, по розмірах. А тут точно прибріхувати будуть))))
Хвалитися?То можна як у бюстгалтерах...Трохи поролону...І все,ти супергерой...Поки не роздягся)))

Хвалитися?То можна як у бюстгалтерах...Трохи поролону...І все,ти супергерой...Поки не роздягся)))
Так можна ж , блііін це кароче, ідея з'явилась в процесі написання))))) можна, тільки тссссс, можна вдягати кондом, поверх набитого паролоном завеликого слоніка і тим самим збільшувати розмір )))))

images (31).webp

Так можна ж , блііін це кароче, ідея з'явилась в процесі написання))))) можна, тільки тссссс, можна вдягати кондом, поверх набитого паролоном завеликого слоніка і тим самим збільшувати розмір )))))
Епоксідкою поверху змаж))

А це вже додаткова опція і відповідно можна брати за це більше грошей))
Вєрняк кусаються)))))

А я зігнеться???Хіба палку всадити вже тоді...)))

Назад
Угорі