Темный уголок беседки или обсуждение и днем и ночью.

Палку і так будуть всажувати, ми тут вже про епоксидку думаєм))))
Ай,то не то)І які то вже відчуття будуть...Ще якщо епоксідки...Мрія БДСМщика-збоченця?))
До неї можна ж і різні барвники домішувати! Бльостки і всяке різне))
Різьблені фігурки у еротичних позах

Палку і так будуть всажувати, ми тут вже про епоксидку думаєм))))
Эпоксидку? Это у кого все так плохо, а хочется, чтобы всегда хорошо? Лучше без экстремизма, виагру давно придумали )))

Ай,то не то)І які то вже відчуття будуть...Ще якщо епоксідки...Мрія БДСМщика-збоченця?))

Різьблені фігурки у еротичних позах
Зате, це дуже щедра категорія клієнтів, на них точно заробиш)))

Эпоксидку? Это у кого все так плохо, а хочется, чтобы всегда хорошо? Лучше без экстремизма, виагру давно придумали )))
Золотий коник)Колись знайомому поляку сусід навішав,що то такі файні українськи ліки...Для печінки))

Гроші не пахнуть))))) в Полякової спитай, вона підтвердить))))
Ай,Поляковій нічого не пахне,її корона видно раніше за всіх шарахнула)А я цього контингенту побоююсь...У мене рефлекс-буянить-завалити,вколоти,зв'язати.Так і до біди не довго...

То на в'язаного слоніка зверху
А, ну, уже проще. А то я как представила :crazy: :rofl:
Лучше уж тогда такое, безопасно и можно вместе со слоником использовать
1634059380704.webp

Ай,Поляковій нічого не пахне,її корона видно раніше за всіх шарахнула)А я цього контингенту побоююсь...У мене рефлекс-буянить-завалити,вколоти,зв'язати.Так і до біди не довго...
Мммм, зв'язати, вколоти то не далеко від БДСМ)))

То типу щоб не падав?))Не підводив?Чи що то таке?
Це шо за лицарський клюв?))))))
Ну, в пояснении говорили. Помните старый анекдот про член на носилках? Вот - вариант в продаже для продвинутых дядей )))))
А это что?Или для чего?)
Дядям)

То їх проблеми, життя то така штука, шо треба насолоджуватись кожним моментом))))
А ти в психіатричній лікарні працюєш?
Районна інтенсивна терапія)Шеф "біляків"класти любить.

Назад
Угорі