Валентинка
✩ Premium ✩
- Дописи
- 8991
- Реакції
- 13752
- Бали
- 1848
Валентинка не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Ваще жесть???Любознательный маньяк, любящий познавать))
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Ваще жесть???Любознательный маньяк, любящий познавать))
Не порядок!Надо срочно його в наше сообществоУгу. Телефоном по носі вже собі дав. Досить на сьогодні))
А по великому секрету скажу,що не дуже романтично розмовляти з жінками на цікаві теми,коли на сусідньому ліжку шеф хропе)))
А це треба було казку читати, то й знала би)))Тебе б только что-то открутить или пожмакать?
Ну так то ж всі маняки дослідники такі))))
Для каких? Над кем? Точно збоченець???
Я казав , шо може трохи)))) а не оце що ви тут понапридумували)))Та он сам сказал??
За оце , респект і уважуха)))Любознательный маньяк, любящий познавать))
Майже впевнений, але це не точно)))Думаєш?
І вам добрий вечір)))Ну здрастє...
)))Я думала вже пусто тут)І вам добрий вечір)))
Поки да, я так помітив що всі пошляки ближче до опівночі злітаються))))))Я думала вже пусто тут)
Я вже тут)План по роботі виконала,вареників наклепала,все...Понеслась))Поки да, я так помітив що всі пошляки ближче до опівночі злітаються)))
Я тільки з роботи прийшов, тому повноцінно буду присутній десь за годину, а поки йду наручники змащу і пльотку переплету)))Я вже тут)План по роботі виконала,вареників наклепала,все...Понеслась))
Я ще причандаллям не запаслась...Сяду і буду думати...Як його що змайструвати)Я тільки з роботи прийшов, тому повноцінно буду присутній десь за годину, а поки йду наручники змащу і пльотку переплету)))
Каву залив, зараз щось перекушу і приєднуюсь. Я завтра вихідний))))Я ще причандаллям не запаслась...Сяду і буду думати...Як його що змайструвати)
Я вихідна до 13)Далі на шабаш...))Каву залив, зараз щось перекушу і приєднуюсь. Я завтра вихідний))))
Я только с работыЯ вже тут)План по роботі виконала,вареників наклепала,все...Понеслась))
Сегодня какое?Я вихідна до 13)Далі на шабаш...))
Драстье, а вы кто?Ну здрастє...
Ты шось хотела?Хто ЗдеСЯ??
Я?!Ты шось хотела?
Не, гарбуз
Чуть денег, добраться домой и чета покушать??Ты шось хотела?
Ты шось хотела?
Ну что, держисьЧуть денег