- Дописи
- 17640
- Рішення
- 4
- Реакції
- 44775
- Бали
- 8415
Терентій Нікіфорович не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Спроси у Гугла)А це хто?
Время просвещений...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Спроси у Гугла)А це хто?
Не загуглиш не взнаєш.)))А це хто?
А і цей, я тебе забув попередити вчора, що коли щось отаке гуглиш, то роби це через приховану вкладку, щоб потім Гугл тебе цікавою рекламою не доганяв)))))А це хто?
Приятного просмотра ..)))А це хто?
Да, тільки бабуньок з роботи ліпше не брати)))И такое есть)
Если поискать, то где-то комплект озк был...
Так шо там по актрисам? А то снимать мужским коллективом это так себе удовольствие...
Та вроде ж решили идти по сценарию сказок с форума...Да, тільки бабуньок з роботи ліпше не брати)))
І ще такий момент. Думаю доцільно для початку окреслити жанр (чи жанри) бо комусь може й не принципово, але ліпше бути готовим до неочікуваних сюжетних поворотів. Та й хештеги легше буде проставити)))
І як їм тепер це повідомити?? Вони налаштувалися вже...Да, тільки бабуньок з роботи ліпше не брати))
Блін, я й забув. Ну тоді да)))) тільки в Шарлотта колючо-ріжучі вилучити треба буде, бо то все сумно закінчиться)))Та вроде ж решили идти по сценарию сказок с форума...
Потім посилання скинем, вдома подивлятьсяІ як їм тепер це повідомити?? Вони налаштувалися вже...
Скажи, что съёмки перенесли...І як їм тепер це повідомити?? Вони налаштувалися вже...
Шарлотта колючо-ріжучі вилучити треба буде,

Можно было бы на резиновые заменить, но боюсь и это плохо закончится...тільки в Шарлотта колючо-ріжучі вилучити треба буде, бо то все сумно закінчиться)))
Тоді варіант один. Зв'язати і потугіше.))) Один з моїх улюблених жанрів)))
І все ти знаєш ?Можно было бы на резиновые заменить, но боюсь и это плохо закончится...
Гуглить, куда записуватись)))Залипла....
Да. Тоже хотел добавить немного БДСМ...Тоді варіант один. Зв'язати і потугіше.))) Один з моїх улюблених жанрів)))
Так не ходи туда)Все плохо...
? Кого?Тоді варіант один. Зв'язати і потугіше.))) Один з моїх улюблених жанрів)))