Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
У мене це слово з пельменями чогось асоціюєтьсяДа, хльоскали)))
Апять? Що з тобою сьогодні ти з тою зоофілією вспокоєшся чи нє))))У мене тоже всьо не для виходу.но дома за так холодно Що я ходю в кігурумі Пікачу??Думаю в такому костюмі і поїду до Менделеєва
Прямо клуб единомышленников собрался)Підтримую
Боже збав, я по єнотах)))Disiglur, то ти по покемонам?))
Ну у тебе і фантазіїАпять? Що з тобою сьогодні ти з тою зоофілією вспокоєшся чи нє))))
Нє,в мене піжамок широкий асортимент....У мене тоже всьо не для виходу.но дома за так холодно Що я ходю в кігурумі Пікачу??Думаю в такому костюмі і поїду до Менделеєва
Щось ніфіга не сходиться. За сосок вкусити єнот може,припускаю. А великою долонею по дупі... Сложна!)))Боже збав, я по єнотах)))
Не я єнот,а по єнотах...Щось ніфіга не сходиться. За сосок вкусити єнот може,припускаю. А великою долонею по дупі... Сложна!)))
Долоні великі в мене, єнот - дике , ї*ануте створіння. Всьо сходиться)))Щось ніфіга не сходиться. За сосок вкусити єнот може,припускаю. А великою долонею по дупі... Сложна!)))
У мене ще є радужний їдінорог ,лохматий пес.Ну і парочка нормальних ,женскіх.Ну і рибацка сеткаНє,в мене піжамок широкий асортимент....
Вловлюй різницю...Щось ніфіга не сходиться. За сосок вкусити єнот може,припускаю. А великою долонею по дупі... Сложна!)))
В мене є така чорна фігня,де купа кружев і більш нічогоУ мене ще є радужний їдінорог ,лохматий пес.Ну і парочка нормальних ,женскіх.Ну і рибацка сетка
У відьмаку головні герої жухались на чучелі єдинорога))))У мене ще є радужний їдінорог ,лохматий пес.Ну і парочка нормальних ,женскіх.Ну і рибацка сетка
******!Змейка точно на том месте?Это такая пижама?)
![]()
Якраз щоб трохи похльоскати)))Это такая пижама?)
![]()
Щось я не помню там такогоУ відьмаку головні герої жухались на чучелі єдинорога))))
Я такую хочу..)******!Змейка точно на том месте?
Хватит про пельмениЯкраз щоб трохи похльоскати)))