СонЯя
✩ Premium ✩
- Дописи
- 3521
- Реакції
- 5956
- Бали
- 953
СонЯя не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
А я не (Чула)))
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
А я не (Чула)))
Материні батьки родом з-під ПочаєваТи про підземний хід між лаврою і жіночим монастирем байку не чула?
Підземний хід копали з двох боків,при цьому з жіночого боку прокопано дві третини відстані,з чоловічого тільки третинаА ну ка)
Все)Что именно?)
I шо?Підземний хід копали з двох боків,при цьому з жіночого боку прокопано дві третини відстані,з чоловічого тільки третина
От вона,жіноча нестримність...ЕхххПідземний хід копали з двох боків,при цьому з жіночого боку прокопано дві третини відстані,з чоловічого тільки третина
Та шо. Ледачі мужики))Все)
I шо?
Это да(Та шо. Ледачі мужики))
Скоріш мало зацікавлені))Та шо. Ледачі мужики))
Не пугай..Это ж сколько минут?..
Женщины хотят больше)
Ну да.Им с1сЬки сначала,а потом подумаютСкоріш мало зацікавлені))
"Влюбленные"время не наблюдают)Не пугай..Это ж сколько минут?..
Женщины хотят больше)
Я уже сплю)От і залишайтесь тепер жіночою компашкою. Я теж спати. Не нудної вам ночі!!
Покидаешь нас? Да?..От і залишайтесь тепер жіночою компашкою. Я теж спати. Не нудної вам ночі!!
Ні,то не цікаво...)Їм спочатку дати зрозуміти,що ти можеш довести і до раю...Нічого не показуючи))А тоді вже...))Ну да.Им с1сЬки сначала,а потом подумают
Угу. Телефоном по носі вже собі дав. Досить на сьогодні))Покидаешь нас? Да?..
С1ськи это не главное..А вот умение показать, соблазнить, окрутить,вот это надо..)Ні,то не цікаво...)Їм спочатку дати зрозуміти,що ти можеш довести і до раю...Нічого не показуючи))А тоді вже...))
Отож)С1ськи это не главное..А вот умение показать, соблазнить, окрутить,вот это надо..)
Боишься реакции?))Угу. Телефоном по носі вже собі дав. Досить на сьогодні))
А по великому секрету скажу,що не дуже романтично розмовляти з жінками на цікаві теми,коли на сусідньому ліжку шеф хропе)))
Втік?))Певно що так)Боишься реакции?))