Искатель
✩ Premium ✩
- Дописи
- 14651
- Реакції
- 27121
- Бали
- 5565
Искатель не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Яке саме?...в тебе разкошне темне волосся )))
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Яке саме?...в тебе разкошне темне волосся )))
Повезло)В мене якраз після цього рости почали)))Ще ростуть,хай би їх де))
?я вопше пропив усю пам'ять
Шшшш, не пали кантору, я тут роблю вигляд ніби я пам'ятаю))))Яке саме?...
Ні,ну жінка є жінка)Не можна одразу погоджуватись)То хай скоріше думає, бо я зараз піду спати, і с*ськи 54 літньої жінки, це не те що я хотів би бачити коли проснусь. Навіть якщо вони хароші)))))
Де штатив?Ні,ну жінка є жінка)Не можна одразу погоджуватись)
А якщо я їй скажу що в неї разкошне темне волосся, вона трохи швидше буде думати?)))Ні,ну жінка є жінка)Не можна одразу погоджуватись)
То тільки так здається.З одягом непонятки...Скрізь погано влазять)))Повезло)
Сива вона)))А якщо я їй скажу що в неї разкошне темне волосся, вона трохи швидше буде думати?)))
У мене такі проблеми з дупою?То тільки так здається.З одягом непонятки...Скрізь погано влазять)))
Сива вона)))
Та не тягни вже!)))Сива вона)))
Фото пжлУ мене такі проблеми з дупою?
Мля, от сама ж розхвалює, а потім динамітьТо тільки так здається.З одягом непонятки...Скрізь погано влазять)))
Що дальше?)Фото пжл
Кому щоУ мене такі проблеми з дупою?
Б*ять, не вгадав. Тоді скажу що в неї разкошна сивина, немов ниточки осінньої паморозі, вкривають ще свіжу літню траву, тонким витонченим мереживом)))То тільки так здається.З одягом непонятки...Скрізь погано влазять)))
Сива вона)))
То потімЩо дальше?)
То не я,колега ламається)Та не тягни вже!)))
А ти бедний розриваєшься..Мля, от сама ж розхвалює, а потім динаміть
Ізвращенець...Б*ять, не вгадав. Тоді скажу що в неї разкошна сивина, немов ниточки осінньої паморозі, вкривають ще свіжу літню траву, тонким витонченим мереживом)))
Ні, я чекаюА ти бедний розриваєшься..
Отак краще)Ще б трохи і самій захотілось би роздягтися ...Хоча ні,не захотілось би))Б*ять, не вгадав. Тоді скажу що в неї разкошна сивина, немов ниточки осінньої паморозі, вкривають ще свіжу літню траву, тонким витонченим мереживом)))
Афігеть ,як красіво.Мені таке не казав...Б*ять, не вгадав. Тоді скажу що в неї разкошна сивина, немов ниточки осінньої паморозі, вкривають ще свіжу літню траву, тонким витонченим мереживом)))
СогласнаІзвращенець...