СонЯя
✩ Premium ✩
- Дописи
- 3521
- Реакції
- 5956
- Бали
- 953
СонЯя не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Ещё их там не хватало...На Аве их небыло)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Ещё их там не хватало...На Аве их небыло)
Ну тут не спорю)Ещё их там не хватало...
Вони були прикритіііііііііі(((( тоді піджаком, толі кофтоюНа Аве их небыло)
Таки да, не хватало)))Ещё их там не хватало...
Я в курткі була.Ти вроді в очках був,а хуже бачив ,чим я без очків (я знаю,шо вони окуляри)Вони були прикритіііііііііі(((( тоді піджаком, толі кофтою
Це моє 11283 повідомлення і згоден, шо за ....? Щось Соні зовсім зле...Це моє тисячне повідомлення і не хотілось щоб воно було таким, але Соня, що за пріколи з зофілією сьогодні?)))))
Хворіє трохи))) голодна, замучена, хентай подивилась))))Це моє 11283 повідомлення і згоден, шо за ....? Щось Соні зовсім зле...
Соня круте афрокудрі щоб прикрить завтра роспухший красний нісЦе моє 11283 повідомлення і згоден, шо за ....? Щось Соні зовсім зле...
Я был с двойным взглядом)) двоилось)Я в курткі була.Ти вроді в очках був,а хуже бачив ,чим я без очків (я знаю,шо вони окуляри)
Где?)афрокудрі
В мене з телефона ці картиночки ваші такі міліпіздрічні, що хрін шось розгледиш, та й я стільки строчив учора, шо ви могли і с1ськи повиставляти, я би й не помітив))))Я в курткі була.Ти вроді в очках був,а хуже бачив ,чим я без очків (я знаю,шо вони окуляри)
Я якби просто запропонувала....Я работал в дурдоме... 4 года. Каждый четверг искали вшей в сосисках.
Думаешь испугать старыми с1сЬками?)
Кроме ,как на голове -негде)Я открыта .. душой ?Я был с двойным взглядом)) двоилось)
Где?)
Где
На Вы?В мене з телефона ці картиночки ваші такі міліпіздрічні, що хрін шось розгледиш, та й я стільки строчив учора, шо ви могли і с1ськи повиставляти, я би й не помітив))))
Так біжу жШтатив где?
Зараз буду просити...Або гуглити)Прямо сюди скидати?))Так легко? Я тепер відчуваю якийсь підступ у цій схемі))) і невпевненість))) але будь що буде, один раз живем)))
Це про вас усіх, хто вчора тероризував мій телефон сповіщеннями))) але пам'ятається мені що в тебе разкошне темне волосся ))) або я вопше пропив усю пам'ять)))Кроме ,как на голове -негде)Я открыта .. душой ?
На Вы?
Розкошне??Обычне вродіЦе про вас усіх, хто вчора тероризував мій телефон сповіщеннями))) але пам'ятається мені що в тебе разкошне темне волосся ))) або я вопше пропив усю пам'ять)))
Та шо вже, можна сюди, можна в лічку)))Так біжу ж
Зараз буду просити...Або гуглити)Прямо сюди скидати?))
От і роби вам компліменти , нафіга нада, не буду більше))))Розкошне??Обычне вроді
Ще думає)))Та шо вже, можна сюди, можна в лічку)))
ШвидшеТак біжу ж
Зараз буду просити...Або гуглити)Прямо сюди скидати?))
Неее.Мені понравилось)Колись один друг детства казав"В тебе глаза,як у корови"???Він не знав,що колись у мене ще й рога будуть ,як у корови??Та шо вже, можна сюди, можна в лічку)))
От і роби вам компліменти , нафіга нада, не буду більше))))
То хай скоріше думає, бо я зараз піду спати, і с*ськи 54 літньої жінки, це не те що я хотів би бачити коли проснусь. Навіть якщо вони хароші)))))Ще думає)))
В мене якраз після цього рости почали)))Ще ростуть,хай би їх де))не могла найти ..долго..![]()
Да!І де ті с*ськи тоже забула ..двоє дітей назад