Темный уголок беседки или обсуждение и днем и ночью.

Це моє тисячне повідомлення і не хотілось щоб воно було таким, але Соня, що за пріколи з зофілією сьогодні?)))))
Це моє 11283 повідомлення і згоден, шо за ....? Щось Соні зовсім зле...

Я в курткі була.Ти вроді в очках був,а хуже бачив ,чим я без очків (я знаю,шо вони окуляри)
В мене з телефона ці картиночки ваші такі міліпіздрічні, що хрін шось розгледиш, та й я стільки строчив учора, шо ви могли і с1ськи повиставляти, я би й не помітив))))

Я был с двойным взглядом)) двоилось)

Где?)

Где
Кроме ,как на голове -негде)Я открыта .. душой ?
В мене з телефона ці картиночки ваші такі міліпіздрічні, що хрін шось розгледиш, та й я стільки строчив учора, шо ви могли і с1ськи повиставляти, я би й не помітив))))
На Вы?

Так біжу ж
Так легко? Я тепер відчуваю якийсь підступ у цій схемі))) і невпевненість))) але будь що буде, один раз живем)))
Зараз буду просити...Або гуглити)Прямо сюди скидати?))

Кроме ,как на голове -негде)Я открыта .. душой ?

На Вы?
Це про вас усіх, хто вчора тероризував мій телефон сповіщеннями))) але пам'ятається мені що в тебе разкошне темне волосся ))) або я вопше пропив усю пам'ять)))

Це про вас усіх, хто вчора тероризував мій телефон сповіщеннями))) але пам'ятається мені що в тебе разкошне темне волосся ))) або я вопше пропив усю пам'ять)))
Розкошне??Обычне вроді

Та шо вже, можна сюди, можна в лічку)))

От і роби вам компліменти , нафіга нада, не буду більше))))
Неее.Мені понравилось)Колись один друг детства казав"В тебе глаза,як у корови"???Він не знав,що колись у мене ще й рога будуть ,як у корови??

IMG_20211006_225408.jpg
не могла найти ..долго..

Да!І де ті с*ськи тоже забула ..двоє дітей назад
В мене якраз після цього рости почали)))Ще ростуть,хай би їх де))

Назад
Угорі