- Дописи
- 2466
- Реакції
- 6266
- Бали
- 3235
the_great_pretender не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Натали сегодня пьет Шабо ?что пьёт Натали
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Натали сегодня пьет Шабо ?что пьёт Натали
Ну так(Если прикопченный, то классно?
Ещё ж детское время?, не рановато ли отправлять его на видпочинок??На скільки тебе відправити відпочити?
Тоді ні)Якщо відпочинок, то на все життя!)
Чарівна кнопка, це кнопка бана)...)Ещё ж детское время?, не рановато ли отправлять его на видпочинок??
Можу собі дозволити ?Ещё ж детское время?, не рановато ли отправлять его на видпочинок??
Бляха муха, разошлись во вкусах, я пока к тебе летела, то Alexx выпила Gold?Натали сегодня пьет Шабо ?
На станції Вернадського багато снігу випало.... Краса мабуть неймовірна....Тоді ні)
Я бачила... Круто!На станції Вернадського багато снігу випало.... Краса мабуть неймовірна....
Та то понятное дело?, а если людына ещё и просит отправить на отдых?...Можу собі дозволити ?
Мене багато хто про щось просить, але це не означає, що я дам?Та то понятное дело?, а если людына ещё и просит отправить на отдых?...
Напрашиваешься на кнопку?????Чарівна кнопка, це кнопка бана)...)
Взагалі без вариантов?Мене багато хто про щось просить, але це не означає, що я дам?
Тю,а що тут такого??Напрашиваешься на кнопку?????
А й справді????Тю,а що тут такого??
Вже давно... Але Лоточка добра душа....Напрашиваешься на кнопку?????
Я мабуть на суботу запишуся знову?А й справді????
Абсолютно ничего?, отдохнёт хоть).Тю,а що тут такого??
А інших не хочеш?)))Вже давно... Але Лоточка добра душа....
Ты её на степень доброты что ли проверяешь регулярно??Вже давно... Але Лоточка добра душа....
Ні... Я вірний...)А інших не хочеш?)))
Постійно...Ты её на степень доброты что ли проверяешь регулярно??