Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Олень ! Мої друзі дадуть відповідь на любе запитання по форуму ,а ти іди розминай праву і ліву гульчітай ...Ще тебе фіксик ржавий забув спитати що мені робити. Спілкуйся зі своїми друзями.
Серйозне досягнення, то спілкуйся з ними, мені твоя увага не потрібна...Олень ! Мої друзі дадуть відповідь на любе запитання по форуму ,а ти іди розминай праву і ліву гульчітай ...
Тобі немає чим зайнятися?)А давайте влаштуємо конкурс, чиї друзі знають більше відповідей на форумі. А ще зробимо тоталізатор, а ще тих хто програє закидаємо какашками. Ну як вам ідея, правда класна
Да мне пофиг, просто ржачно как вы сретесь))Тобі немає чим зайнятися?)
ХмДа мне пофиг, просто ржачно как вы сретесь))
Ну вы не останавливайтесь, продолжайте))
Ты мне написала, я тебе ответила.Хм![]()
А я тут причому?
А ваще да, мне скучно. А так что сритесь, а я почитаю))
А ты не провоцируй, а то сейчас девочки объединятся и отпиз@дят тебя))
Ухти, так ви добрі на всю головуА ты не провоцируй, а то сейчас девочки объединятся и отпиз@дят тебя))
Это ваш основной заработок?) Как говорят деньги не пахнут, хотя нет в вашем случае пахнут))язиком по попі хіба![]()
Ну й фантазія дюймовочка. Але якщо тобі так добре то нехай будеЭто ваш основной заработок?) Как говорят деньги не пахнут, хотя нет в вашем случае пахнут))
По перше я не сварюся
Це ж прекрасно, добре що ціните те що маєте...По перше я не сварюся.По друге,я все ж таки маю своє реальне життя,і воно для мене важливіше, аніж якісь незрозумілі суперечки в інтернеті.
Для мене чоловік і діти то головне в життіЦе ж прекрасно, добре що ціните те що маєте...
Цю проблему прибрали.Прикольно. Только, что зашла на форум. Проскролила, всегда так делаю. Смотрю а там написано, мой ник. Думаю нихрена, я же ничего не писала. Захожу, а там девушка с ником Юлька в это время сообщения оставила. Интересненько, это теперь у всех Юлек будет мой ник Jusy появляется?) Мне конечно приятно, но не надо))
![]()