Paraskoviya
Читач
- Дописи
- 10723
- Реакції
- 26872
- Бали
- 7065
Paraskoviya не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
У нас теж весна...Не сегодня, + 8 на улице))
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
У нас теж весна...Не сегодня, + 8 на улице))
Читала вчера, не помню страну. Создали постельное бельё имитация коробок в которых спит бомж. Идея чтобы люди примеряли на себе роль бомжа. А вырученные деньги от продажи, пойдут на помощь бездомным подросткам.Ніхто не змерз?![]()
![]()
![]()
Я таку картинку бачилаЧитала вчера, не помню страну. Создали постельное бельё имитация коробок в которых спит бомж. Идея чтобы люди примеряли на себе роль бомжа. А вырученные деньги от продажи, пойдут на помощь бездомным подросткам.
Теж доречно,але я на ніч,то у мене кава...
Ти одна на всю східну залізницю не бухаєш на робочому місці по ходуТеж доречно,але я на ніч,то у мене кава...
Я одна на трьохповерхову будівлю,нема з кимТи одна на всю східну залізницю не бухаєш на робочому місці по ходу![]()
![]()
У меня кофе утром было, сейчас чай пью))Теж доречно,але я на ніч,то у мене кава...
Борща би по маячкам ще посьорбалаУ меня кофе утром было, сейчас чай пью))

З ромом?У меня кофе утром было, сейчас чай пью))
Не дають тобі спокою наші альтернативні рецепти борщуБорща би по маячкам ще посьорбала![]()
Без, нету у меня рома))З ромом?
Не дають тобі спокою наші альтернативні рецепти борщу
Старієш, старієш...
Я сегодня сама приготовила, так что по маячкам в следующий раз))Борща би по маячкам ще посьорбала![]()
Хм... Где ты тут извращения увидел?)Знову кулінарні збочення![]()
Борщ без бурякаХм... Где ты тут извращения увидел?)
Значить борщ без капусти, з грибними галушками має право на життя?Борщ без буряка
Да. Зато с фасолью и мясом))Борщ без буряка
Это Гато такой борщ ест?) Капец, и этот человек меня упрекает, что я без свеклы готовлю))Значить борщ без капусти, з грибними галушками має право на життя?
Вот блин, а я думала Гато такой готовит. Хотела постебаться над ним))Jusy, Ні, це я сьогодні рецепт одного поляка викладала.