- Дописи
- 17634
- Рішення
- 4
- Реакції
- 44774
- Бали
- 8415
Терентій Нікіфорович не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Зараз добавки дасть))Не відмовився биі таки да
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Зараз добавки дасть))Не відмовився биі таки да
Йди працюй, їдокНе відмовився биі таки да
Не хочу я його ухиЗараз добавки дасть))

Працюй йди. Твої бажання нікого не цікавлятьНе хочу я його ухи![]()
Та що ж такеЙди працюй, їдок
Не знаю як він, та я шось запрацювався.Працюй йди. Твої бажання нікого не цікавлять
Фігасє ти різнопланова особистість. Де мама, а де бухать?Не знаю як він, та я шось запрацювався.
Всього три години як на роботі, а вже додомцю до мами хочу... Або бухать. Навіть самому...
Що вже?А до речі ,можливо скоро ,безробітній токар ні кому не потрібен ?)
Ти що станок продав?А до речі ,можливо скоро ,безробітній токар ні кому не потрібен ?)
Крім Мурки і мами?)А до речі ,можливо скоро ,безробітній токар ні кому не потрібен ?)
Та ,отож ,якби менше шорхався по куточкам ,запоров виріб - керівники злі ( я їх не бачив ),будуть наказувати грошима ,напишу заявуЩо вже?
Я думала як в магазині, будинок, Барбі, одяг Барбі.навпаки
Я додаток до станкаЯ думала як в магазині, будинок, Барбі, одяг Барбі.
Так йому видали стільки всякого одягу, а станок окремо?
Мля, знов ми винніТа ,отож ,якби менше шорхався по куточкам ,запоров виріб - керівники злі ( я їх не бачив ),будуть наказувати грошима ,напишу заяву
Частина команди - частина корабля)Я додаток до станка
Та ,навпакиМля, знов ми винні
Мій улюблений анекдотНе знаю як він, та я шось запрацювався.
Всього три години як на роботі, а вже додомцю до мами хочу... Або бухать. Навіть самому...
TouniТа ,отож ,якби менше шорхався по куточкам ,запоров виріб - керівники злі ( я їх не бачив ),будуть наказувати грошима ,напишу заяву