- Дописи
- 17634
- Рішення
- 4
- Реакції
- 44774
- Бали
- 8415
Терентій Нікіфорович не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Вона молодше дівчини)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Вона молодше дівчини)
Дівчина твої перли не читає?Вона молодше дівчини)
Якби читала, то я давно вже тільки голосові міг записувать. І то не факт...Дівчина твої перли не читає?
Порівняння їй сподобаються?
У тебе пароль цифри, чи відбиток пальця?Якби читала, то я давно вже тільки голосові міг записувать. І то не факт...
Писок)У тебе пароль цифри, чи відбиток пальця?
Ти ж вродє не операційна медсестраВи з Дідом збоченці, в їжачка якась складка на животі і ви там щось "побачили."
В мене апетит ні від чого не пропадає, ти забув де я працюю. Тут ворон рахувати не можна.
Мабуть телефон частенько не розпізнаєПисок)

Я прохаваний) тому розпізнавання налаштовував в потрібному стані))Ти ж вродє не операційна медсестра![]()
Мабуть телефон частенько не розпізнає![]()
![]()
[POSTS=5000]Пляяя, я з цього фейс айді угораю. Згадую як з Мудрою підписати доки в електронному суді треба було а в неї Дія підпис а не КЕП... крч кожну сторінкуЯ прохаваний) тому розпізнавання налаштовував в потрібному стані))
окремо треба підписувати і це тіпа скануєш QRкод а потім розпізнавач ідентифікує і там пише тіпа моргніть чи улибніться... а я збоку це наблюдаю і ржати тягне... поки все підписали то в неї всі мімічні м"язи обличчя мабуть нили 

[/POSTS]Ну мене дія розпізнає. Десь я кеп проіпав... Подивіться ліворуч, праворуч, посміхнись, шкірься, моргни...*** Прихований текст: не можна цитувати. ***
Дивись, якось сам не зможеш телефоном користуватись.Писок)
На цей випадок є три відбитка. Третій - вказівний палець лівої ноги)Дивись, якось сам не зможеш телефоном користуватись.
Читаєш гарно ,там написаноМуссоліні ти босий спав чи об кут вдарився![]()
... це
шо таке
Тошнотік ти італьяно пьяноЧитаєш гарно ,там написано