Yanochkka
✩ Premium ✩
- Дописи
- 1555
- Реакції
- 2381
- Бали
- 3980
Yanochkka не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Хоч би чим другим не почали...сьогодгі Менделеєв,міряемось жрачкою?![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Хоч би чим другим не почали...сьогодгі Менделеєв,міряемось жрачкою?![]()
Хватит жрать!)сьогодгі Менделеєв,міряемось жрачкою?![]()
Там принципова позиція)))Хоч би чим другим не почали...
Це я ще пожалів хрупку Шарлоттину псіхіку і не скидав фоток печених реберець, які я вже успішно стовк)))сьогодгі Менделеєв,міряемось жрачкою?![]()
?Це я ще пожалів хрупку Шарлоттину псіхіку і не скидав фоток печерних реберець, які я вже успішно стовк)))
Ну,принципи діло таке...Але очі б мої того не виділиТам принципова позиція)))
Тільки фольга лишилась)))
Ну тебе.Аж я їсти захотіла!Тільки фольга лишилась)))
Моїм , дома, скажи... мене скоро з'їдятьХватит жрать!)
Я то всім кажу,що я несмачна)Моїм , дома, скажи... мене скоро з'їдять
Моїм аби жрать...Я то всім кажу,що я несмачна)
Нє,мої дівки не великі любителі поїсти.Виключення-домашні пельмені і тортиМоїм аби жрать...
Закидати фотками кефіру?)))Тільки фольга лишилась)))
Я до нього якось рівно дихаю))) тому мені не страшно. А от коли коржі на торт допечуться і дружина збере його до купи , обов'язково скину фотку))))Закидати фотками кефіру?)))
итак , приступим к расширению кругозора...
От тут взагалі мімо))) До тортів немає в мене жодних почуттів, крім повної байдужості)Я до нього якось рівно дихаю))) тому мені не страшно. А от коли коржі на торт допечуться і дружина збере його до купи , обов'язково скину фотку))))
Смачного) Друга доза через місяць)))А тем временем...Переглянути вкладення 105502
Не совсем ясно про сертификат, но про это утром...
М'ясо рулить))))От тут взагалі мімо))) До тортів немає в мене жодних почуттів, крім повної байдужості)
І рибка ?М'ясо рулить))))