Темный уголок беседки или обсуждение и днем и ночью.

Думаю для кожного образ Роксолани має своє відлуння. Особисто для мене це образ сильної жінки,яка не дивлячись на всі удари долі не зломилась. Люблячої матері,яка захищає своїх дітей, жінки яка вміє кохати і підтримувати
Як для Турції сумнівна історична особа, після неї почався занепад Турції, як сильної держави.

А до чого казки тут? Казки - це вигадані образи які не відповідають дійсності
Не згоден. Народна казка,оповідка чи ще щось найкраще показує ставлення до жінки. Як був у нас матріархат з покон віків так і залишився. Хто би що не казав
Як для Турції сумнівна історична особа, після неї почався занепад Турції, як сильної держави.
Але Роксолана зробила непогану кар'єру.

1695542788016.png
Коли день любителів спирта?

Не згоден. Народна казка,оповідка чи ще щось найкраще показує ставлення до жінки. Як був у нас матріархат з покон віків так і залишився. Хто би що не казав

Але Роксолана зробила непогану кар'єру.
Так зробила, але її дика материнська любов була сильніша за політичні амбіції.

От саме тому я й відмовляюсь від спирту ще "на старті". Предохраняюсь так би мовити
Сонечко, все залежить від кількості.
Справжня леді завжди знає коли зупинитись. Щоб не танцювати на барній стійці і демонструвати нижню білизну. А то з'їсть листик салату, вип'є бокал вина і понеслась душа в рай.(Це я про одну колегу, кожний раз на святах, любуємось її нижньою білизною)

Справжня леді завжди знає коли зупинитись. Щоб не танцювати на барній стійці і демонструвати нижню білизну. А то з'їсть листик салату, вип'є бокал вина і понеслась душа в рай.(Це я про одну колегу, кожний раз на святах, любуємось її нижньою білизною)
Для моїх 48 кг і кілька ковтків = ой краще би не пила
Всьому треба вчити)
Не мучайся. Випадок не виправний

Для моїх 48 кг і кілька ковтків = ой краще би не пила

Не мучайся. Випадок не виправний
Ти ж розумієш,що написала? Провокатор малий
А чому ні?

Назад
Угорі