Темный уголок беседки или обсуждение и днем и ночью.

IMG_20230725_204215.webp

просто вибило що треба на прожиток десь знайти
туди все підряд заходило чи тільки зп? хоча навіть якщо не тільки зп, я б спробував написати спочатку заяву на повне зняття арешту (приклавши виписку з банку, що на рахунок заходить зп). не прокатіт - тоді на 13400

туди все підряд заходило чи тільки зп? хоча навіть якщо не тільки зп, я б спробував написати спочатку заяву на повне зняття арешту. не прокатіт - тоді на 13400
Що маєш на увазі все підряд ,в основному зп ,з неї тільки уходило ...основна зп та аванс

Що маєш на увазі все підряд ,в основному зп ,з неї тільки уходило ...
"В основному" не канає... тобі пишуть про цільовий рахунок, який не можуть блочити і можно його повністю вивести з під арешту.
А якщо хоч 20 гривень тобі на пиво Мурка туди кидала, то вже не цільовий

Що маєш на увазі все підряд ,в основному зп ,з неї тільки уходило ...
коли ти береш виписку з банку, там видно цільове призначення коштів
там де транзакція з зп, наприклад, пише "поповнення рахунку, зарплата", щось в такому плані
якщо не зарплата - то поповнення карти, або переказ від такого-то

от якщо виконавцю показати виписку за якомога довший період, що заходить лише зп (+ написати, що законом обмежено розмір стягнення з зп, заборонено накладати арешт у випадках визначених законом), то більше шансів що він зніме арешт повністю. це не гарантовано, але шанс

коли ти береш виписку з банку, там видно цільове призначення коштів
там де транзакція з зп, наприклад, пише "поповнення рахунку, зарплата", щось в такому плані
якщо не зарплата - то поповнення карти, або переказ від такого-то

от якщо виконавцю показати виписку за якомога довший період, що заходить лише зп (+ написати, що законом обмежено розмір стягнення з зп, заборонено накладати арешт у випадках визначених законом), то більше шансів що він зніме арешт повністю. це не гарантовано, але шанс
Виписку треба брати тільки в банку ,чи можна в застосунку ?

Виписку треба брати тільки в банку ,чи можна в застосунку ?
якщо є в застосунку, можна в застосунку
прийнято вважати що виписка має бути за пів-року, але це нічим не врегульовано, насправді

Touni, спитай у бухгалтера чи не приходив лист на стягнення з зп. Можуть і там 20% пИ#дити

Зрозумів ,перегляну
а взагалі, на рахунку є бабло? чи може очікується приход скоро? якщо є, або очікується, будь морально готовий що виконавець стане через день кидати платіжні інструкції на списання, тобто в будь якому випадку - чи заява на 13400, чи на зняття, - це маркер для виконавця спамити банк платіжними інструкціями

і тут все буде залежати від того, муділа виконавець чи ні.

Touni, спитай у бухгалтера чи не приходив лист на стягнення з зп. Можуть і там 20% пИ#дити
Яж їх до понеділка нікого не побачу
а взагалі, на рахунку є бабло? чи може очікується приход скоро? якщо є, або очікується, будь морально готовий що виконавець стане через день кидати платіжні інструкції на списання, тобто в будь якому випадку - чи заява на 13400, чи на зняття, - це маркер для виконавця спамити банк платіжними інструкціями

і тут все буде залежати від того, муділа виконавець чи ні.
Ну ,те бабло що було вже тютю ,а виконавець взяла трубку з третього гудка ,дала зразок заяви і сказала щоб написав і кинув у вайбер якщо все гут то почне працювати ,а я оригінал відправлю поштою
Так,хоть ви не того !ну про неї на форумі я не знайшов ні чого ...

Останнє редагування:
Яж їх до понеділка нікого не побачу

Ну ,те бабло що було вже тютю ,а виконавець взяла трубку з третього гудка ,дала зразок заяви і сказала щоб написав і кинув у вайбер якщо все гут то почне працювати ,а я оригінал відправлю поштою
Так,хоть ви не того !ну про неї на форумі я не знайшов ні чого ...
Багато тю-тю?

Десь 1500 ,остача з авансу .Я кби було щось в гаманці то х...й з ними ...добре що хоть за хату вспів заплатити ,я так зрозумів що мій виконавець сидить в Полтаві ...
Тому я ніколи не тримаю грошей на картці,в мене тільки одна не в блоці,то як гроші є на ній,то одразу знімаю.А для переводів користуюсь картою малого ? :ups2:

Тому я ніколи не тримаю грошей на картці,в мене тільки одна не в блоці,то як гроші є на ній,то одразу знімаю.А для переводів користуюсь картою малого ? :ups2:
Ну ,якто кажуть - дурнів учать ! В мене в тиждень на проїзд іде 300грн.,для мене це багато ,прийдеться іти торгувати жо..??

Назад
Угорі